Välkommen hem till oss!

Har du en tydlig strategi för hur du och din byrå ska ta er an framtiden?

Vill du att din byrå ska jobba mer effektivt och modernt och därmed få mer tid till rådgivning åt era kunder?


Fortnox hälsar dig och andra byråledare runt om i Sverige välkomna till en inspirationsdag på vårt huvudkontor på Bollgatan 3B i Växjö.

Vi hoppas att du vill utvecklas och inspireras tillsammans med oss.

Dag: 15 Juni 2022
Start: 09.00
Plats: Fortnox Huvudkontor i Växjö

Övrig info: Eventet kommer att ske helt på plats, digitalt deltagande är inte möjligt.

Observera att anmälan är bindande. Fram till och med 5 dagar innan utbildningstillfället kan du avboka dig. Avbokning senare än 5 dagar innan utbildningstillfället debiteras 1000 kronor. Läs mer om vilka villkor som gäller i länken nedan.

Vid avbokning, kontakta oss på utbildning@fortnox.se

Program

09.00-10.00 Registrering, frukost med mingel
10.00-15.00 Föreläsningar samt lunch och fika
15.00 -17.00 Nätverkande och mingel med Fortnox produktspecialister
17.00 - Middag

Mer detaljerad agenda kommer.

Föreläsare

Shane Lukas
Shane Lukas

Ägare av AVN

Redovisningsgurun Shane Lukas är på besök från Storbritannien. Han är här för att bjuda på några av de visdomar som han samlat på sig under sina år som redovisningsexpert.


Tommy Eklund
Tommy Eklund

CEO

En av talarna för dagen är ingen mindre än Fortnox VD Tommy Eklund. Han kommer att prata om Fortnox Framtid och hur ni som byråledare kan växa tillsammans med oss på Fortnox.

Camilla Skoog
Camilla Skoog

Affärsområdeschef Byrån

Dagens tema är framtid. Redovisningsbranschens framtid, Fortnox framtid, och framtiden för arbetsrollen som konsult och byråledare. Vem passar då bättre att prata om detta än Fortnox Affärsområdeschef för byrån Camilla Skoog.

Kristian Elmefall
Kristian Elmefall

Head of Product Management

Kristian kommer att gå igenom hur våra, produkter, tjänster och plattform kan användas för att tackla framtidens byråutmaningar.

Johan Claesson

Customer Experience

Moderator för dagen är vår alldeles egna Fortnoxveteran Johan Claesson, som kommer guida dig genom denna fantastiska inspirationsdag.

Detta är Shane Lukas

Shane Lukas har varit en del av AVN sedan starten 1998, och har sedan 2007 varit verkställande direktör och stolt ägare av företaget. Under sin långa karriär har han arbetat med över 3000 revisionsbyråer för att bidra till att öka lönsamheten och livskvaliteten för deras anställda och ägare. Shane har också skrivit bästsäljande boken "Putting excellence into practice"

Shane Lukas AVN