E-handel | Övrigt

Smart koppling: SmartaPresentkort

SmartaPresentkort icon

SmartaPresentkort

SmartaPresentkort main image

Presentkort ger mer intäkter. Marknadsför via era kunder som kan ge bort era tjänster som julklapp, födelsedagspresent, mors dag eller personalgåva. Färdig plugin-lösning av presentkort med unikt godkännande av Skatteverket för rut- och rotavdrag.

About SmartaPresentkort

Vår lösning är färdig att placera på valfri plats på er hemsida.

  • Plugin-lösning för försäljning med swish & kort.

  • Presentkortsmall med er logga, namn och färg.

  • Statistik på era presentkort.

  • Support på telefon och mejl.

  • Plugin-lösning för automatisk inlösen med betalning av kundfakturan till korrekt OCRnr och utan påverkan på ekonomiflödet.

För oinlösta presentkort erhåller ni 50 procent med 100 procent marginal! För inlösta presentkort tillkommer en admin.avgift på 6 procent på beloppet inkl. rut eller rotavdrag.

This is how the connection with Fortnox works

Presentkort är känt för att vara krångligt att hantera men med vår lösning slipper ni all administration och kan arbeta med era normala processer.

Ni utför er tjänst och fakturerar kunden som vanligt. När en kund löser in ett presentkort gör de det via vår "plugin"på er hemsida och vi hanterar betalningen så att allt blir godkänt av Skatteverket. Betalningen kommer in i er normala ekonomiprocess i Fortnox och kopplas ihop med korrekt faktura via OCR-numret.

Observera att ni ersätts för oinlösta presentkort och att administrationsavgift tillkommer enligt reglerna hos SmartaPresentkort.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.