Betallösningar/Betalväxlar

Smart koppling: CollectorBasic-Automatisera

CollectorBasic-Automatisera icon

CollectorBasic-Automatisera

CollectorBasic-Automatisera main image

En kostnadseffektiv integration som automatiskt  återrapporterar alla inbetalningar från Collector Bank.

About CollectorBasic-Automatisera

Denna koppling lämpar sig för bolaget som har en integration från webbutiken exempelvis som importerar in orderar till ekonomiprogrammet, där behovet finns att betalmarkera ordrarna från betalväxelns utbetalningar. Collector Basic kommer att skanna av kundfakturor/ordrar och matcha med utbetalningar från Collector automatiskt, ingen filinläsning eller manuell handpåläggning krävs..

This is how the connection with Fortnox works

  • Betalmarkerar kundfaktura eller order efter lyckad matchning

  • Konterar för Collector avgifter + moms för avgifterna

  • Skapar samlingsverifikation för klumpsumma utbetald till bank

Matchningsparametrar baseras på datum, summa och ordernummer. Den redovisar även Collectorss transaktionsavgifter och moms på avgifter för varje order. Kopplingen har även full stöd för alla valutor. För kreditmatchning krävs det att det finns en kreditfaktura i ekonomiprogrammet som matchar uppgifterna i Collectors avräkningsnota.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.