Rapportering/Analys

Smart koppling: Krogstatistik

Krogstatistik icon

Krogstatistik

Krogstatistik main image

Krogstatistik hjälper dig som krögare till ökad förståelse, bättre beslut och högre lönsamhet genom lättillgänglig analys av inköpsstatistik.

About Krogstatistik

Genom att dagligen följa hur restaurangens inköpspriser förändras kan du som krögare enkelt parera dina priser mot kund och planera med leverantörer för bibehållna bruttomarginaler i verksamheten. Jämför dina viktigaste artiklars inköpspriser mot övriga restauranger i Sverige. På så sätt får du ett verktyg att använda vid planering och uppföljning med grossister som enkelt visar om ditt pris inte skulle vara rätt i förhållande till marknaden. Omvandla dina fakturor till sökbar data och prioritera de viktigaste artiklarna för din verksamhet.

This is how the connection with Fortnox works

För att formatera data till överskådliga analysverktyg behöver Krogstatistik tillgång till inköpsdata. Detta sker efter godkännande genom integration med bokföringsprogrammet Fortnox. I portalen går det enkelt att se vilken data Krogstatistik tar del av och vilken data Krogstatistik inte kommer att kunna ta del av. Observera att Krogstatistik inte kan påverka något i portalen utan enbart inhämta information.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.