Butikssystem

Smart koppling: Boxnet Kassasystem

Boxnet Kassasystem icon

Boxnet Kassasystem

Boxnet Kassasystem main image

Boxnet Kassasystem erbjuder en digital och modern butikslösning för alla typer av butiker. Boxnet har stöd för lager, kund, order och allt du behöver för din verksamhet. Koppla ihop med Fortnox och du får ett sömlöst flöde utan handpåläggning.

About Boxnet Kassasystem

Vi på Boxnet brinner för att hjälpa handlare och butiker att ta steget in i framtiden och växa i en ny spännande digitaliserad värld.

Skräddarsy hur du vill jobba. Du har möjlighet att skräddarsy ditt eko-system. Koppla samman din butik, Fortnox, e-handel och bokningssystem för bättre flöden. Automatiserade flöden mellan de system du väljer spar tid, minimerar administration och ger dig förutsättningar att sälja mer.

Vi älskar att jobba nära våra kunder och tillsammans bygga tillväxt på ett modernt, smart och hållbart sätt. Välkommen till Boxnet!

This is how the connection with Fortnox works

  • Kassarapporter skickas automatiskt varje natt.

  • Artiklar och lagersaldon synkas automatiskt.

  • Kunder. Kundregister hämtas och uppdateras automatiskt.

  • Fakturor. Fakturaunderlag skickas automatiskt till Fortnox.

  • Ordrar skickas till Fortnox som du också kan välja att koppla ihop med projektnummer.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.