Bokslut

Smart koppling: Cling bokslut & skatt

Cling bokslut & skatt icon

Cling bokslut & skatt

Cling bokslut & skatt main image

Genom att digitalt signera årsredovisningen slipper ni skicka papper fram och tillbaka. Med ett knapptryck får alla parter tillgång till årsredovisningen samtidigt och signerar tryggt med BankID.

About Cling bokslut & skatt

Under bokslutsperioder är det många signaturer som ska samlas in. Istället för att lägga tid på att jaga in signaturer kan du låta den här Cling - Fortnox integrationen göra grovjobbet åt dig. Med BankID blir det enkelt att hämta in alla signaturer med ett par knapptryck.

Fördelar

  • Spara tid: Det går snabbare att skicka ut bokslutet för digital signering

  • Spara resurser: Ni behöver inte skriva ut ett enda papper

  • Säkert: Med BankID får ni en säker och smidig signeringslösning

Dessutom får ni en snabb överblick av alla signerade bokslut.

This is how the connection with Fortnox works

När du är redo att skicka iväg bokslutet för signering laddar du upp bokslutet i Clings enkla användargränssnitt. Välj vilka som ska signera sen skicka.

Mottagarna kommer få ett mail med en länk till PDF där dom går in och signerar underlaget med BankID, antingen på dator eller telefon.

När alla signerat får du ett digitalt original du kan skicka in till bolagsverket.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.