Övrigt

Smart koppling: Skattekonto för Servicebyråer

Skattekonto för Servicebyråer icon

Skattekonto för Servicebyråer

Skattekonto för Servicebyråer main image

Skapar automatiskt bokföringen för era klienters skattekonto hos Skatteverket.

About Skattekonto för Servicebyråer

Tjänsten letar efter nya transaktioner på skattekontot varje dag och bokför dem.

JSI Skattekonto (559323-5533) behöver registreras som ombud, med rätt att läsa skattekontot, hos Skatteverket. Välkomstsidan har en länk till Skatteverket för att registrera ombud. Detta krävs för att JSI Skattekonto ska kunna kommunicera med Skatteverket utan er direkta inblandning.

Om vi inte blivit ombud hos Skatteverket kommer vi försöka göra bokföringen i två veckor, sedan pausar vi integrationen. Vid varje misslyckat försök skickas epost till den registrerade e-postadressen.

This is how the connection with Fortnox works

Transaktionerna bokförs med baskonton för aktiebolag. Det finns möjlighet att byta applikationens standardkonton mot egna konton.

Applikationen håller reda på vilka av Skatteverkets transaktioner som bokförts, men gör i dagsläget ingen avstämning av kontot.

Återkoppla gärna med information om era användningsfall för att påverka framtida utveckling.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.