Smart koppling: Skattekonto för Servicebyråer

Skattekonto för Servicebyråer icon

Skattekonto för Servicebyråer

1 st

Skattekonto till bokföringen

Skapar automatiskt bokföringen för era klienters skattekonto hos Skatteverket.

OBS: Denna version är till för klienter till servicebyråer.

Tjänsten letar efter nya transaktioner på skattekontot varje dag.

JSI Skattekonto (559323-5533) behöver registreras som ombud, med rätt att läsa skattekontot, hos Skatteverket. Välkomstsidan har en länk till Skatteverket för registreringen. Detta krävs för att JSI Skattekonto kunna kommunicera med Skatteverket utan er inblandning.

Om vi inte blivit ombud hos Skatteverket kommer vi försöka göra bokföringen i två veckor, sedan pausar vi integrationen. Vid varje misslyckat försök skickas epost till den registrerade e-postadressen.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Transaktionerna bokförs med baskonton för aktiebolag. Det finns möjlighet att byta applikationens standardkonton mot egna konton.

Applikationen håller reda på vilka av Skatteverkets transaktioner som bokförts, men gör i dagsläget ingen avstämning av kontot.

Återkoppla gärna med information om era användningsfall för att påverka framtida utveckling.

Läs mer på JSI Skattekonto AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar