E-handel

Smart koppling: Magento 2 av KodAkuten

Magento 2 av KodAkuten icon

Magento 2 av KodAkuten

Magento 2 av KodAkuten main image

SYNKA automatiserar bokföringen mellan Fortnox - Magento 2 för att ni ska spara massa tid, dels för själva företaget men även för er redovisningsbyrå. Skaffa er SYNKA och driv tillväxt på riktigt. Vill du prova kopplingen? Testa utan bindningstid.

About Magento 2 av KodAkuten

SYNKA har en färdig koppling mellan affärssystemet Fortnox och Magento 2 som automatiserar kund, kundfaktura, ordrar, samt har olika regler/inställningsmöjligheter för att hantera detta. Ni kan synka priser + lager smidigt samt göra avprickningar automatiskt exempelvis mot Svea eller Klarna. Sker det dessutom en retur skapas det kreditfaktura automatiskt eller delkredit av en order så har SYNKA stöd för det. Nya OSS (One Stop Shop) finns det stöd för utan extra kostnad. Tillgång till support + onboarding ingår i priset vid köp av SYNKA. Kontakta oss vid frågor/funderingar.

This is how the connection with Fortnox works

Ni kan förvänta er att det skapas upp produkter, ordrar, kunder, ordrernummer, kundfakturor och att detta också då bokförs om man önskar det genom inställningarna i SYNKA med olika regler/inställningsmöjligheter. När det görs en retur i Magento 2, så skapas det upp en kreditfaktura i Fortnox för ordern. Behöver du gå tillbaka i bokföringen för att synka ordrar tidigare månader? SYNKA har stöd för detta, hör av dig, så berättar vi mer. Saknar du några inställningar? Hör av dig, så löser vi det!

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.