E-handel

Smart koppling: WooCommerce av KodAkuten

WooCommerce av KodAkuten icon

WooCommerce av KodAkuten

WooCommerce av KodAkuten main image

SYNKA automatiserar bokföringen mellan Fortnox - WooCommerce för att ni ska spara massa tid, dels för er själva som företag och även er redovisningsbyrå. Skaffa er SYNKA och driv tillväxt på riktigt. Vill du prova kopplingen? Testa utan bindningstid.

About WooCommerce av KodAkuten

SYNKA har en färdig koppling mellan affärssystemet Fortnox och WooCommerce som automatiserar kund, kundfaktura, ordrar, samt har olika regler/inställningsmöjligheter för att hantera detta. Ni kan synka priser + lager smidigt samt göra avprickningar automatiskt exempelvis mot Svea eller Klarna. Sker det dessutom en retur skapas det kreditfaktura automatiskt eller delkredit av en order så har SYNKA stöd för det. Nya OSS (One Stop Shop) finns det stöd för utan extra kostnad. Tillgång till support ingår i priset vid köp av SYNKA. Fler frågor på det?

This is how the connection with Fortnox works

Ni kan förvänta er att det skapas upp produkter, ordrar, kunder, ordrernummer, kundfakturor och att detta också då bokförs om man önskar det genom inställningarna i SYNKA med olika regler. När det görs en refund i WooCommerce, så skapas det upp en kreditfaktura i Fortnox för ordern. Behöver du gå tillbaka i bokföringen för att synka ordrar tidigare månader? SYNKA har stöd för detta, hör av dig, så berättar vi mer. Saknar du några inställningar? Hör av dig, så löser vi det med SYNKA.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.