Rapportering/Analys

Smart koppling: Analys & Rapportering i Qlik

Analys & Rapportering i Qlik icon

Analys & Rapportering i Qlik

Analys & Rapportering i Qlik main image

Skapa skräddarsydda ekonomirapporter i Qlik Sense och spara tid istället för att klipp-&-klistra i Excel. Du får korrekta och automatiserade rapporter. Sammankoppla med budget- och verksamhetssystem för att verkligen skapa insikter!

About Analys & Rapportering i Qlik

Med en integration till Qlik kan du skapa skräddarsydda ekonomirapporter och KPIer från Fortnoxdata. Slipp allt klippande och klistrande i Excel och få uppställningar automatiskt efter önskemål.

Rapporterna i Qlik är både interaktiva och visuella för att skapa bättre förståelse av företagets mål och KPIer.

I plattformen går det att sammankoppla andra källor som budgetverktyg eller verksamhetsdata för att verkligen skapa insikter om verksamheten.

This is how the connection with Fortnox works

Med vår integrering så väljer du själv hur mycket eller lite du vill få ut till rapporterna i Qlik. Vi har hjälpt flera kunder tidigare och har färdiga mallar som du fyller i för att snabbt få upp miljön i Qlik. Vi utgår från en standardapp innehållandes:

  • Dashboard

  • Resultaträkning

  • Balansräkning

  • Transaktionslista

Utifrån denna skräddarsyr vi rapporterna efter era behov.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.