Byråstöd

Smart koppling: Office Caddie

Office Caddie icon

Office Caddie

Office Caddie main image

Office Caddie är ett komplett byråstöd för den moderna redovisnings och revisionsbyrån. Du får total koll på byråns verksamhet med ett byråstöd som erbjuder allt från tidrapportering, resursplanering, checklistor, dokumentation och mycket mer.

About Office Caddie

Office Caddie hjälper byråledare i redovisnings- och revisionsbyråer att få total koll på sin byrå.

Vi levererar ett lättöverskådligt gränssnitt där både ledare och medarbetare enkelt får en överblick över vad som behöver göras. Alla ser både hur man själv och byrån ligger till i alla arbetsmoment.

Hantera checklistor, ärendehantering, dokumentation, tidredovisning och resursplaneringi samma system.

This is how the connection with Fortnox works

Med Office Caddie som tidredovisningssystem blir det enkelt att faktura i Fortnox genom en sömlös integration mellan de båda programmen. Urval kan göras på personalens tidredovisning och valda transaktioner förvandlas direkt till färdiga fakturor i Fortnox. Du får även notifieringar i kundregistret vilka kunder som har förfallna fakturor och du kan lätt se totalt fakturerat belopp och fakturareserv på varje kund.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.