Betallösningar/Betalväxlar | Butikssystem

Smart koppling: Onslip 360

Onslip 360 icon

Onslip 360

Onslip 360 main image

Onslip’s digitala kassasystem hjälper restauranger och caféer att digitalisera sin verksamhet. Allt ifrån automatisk bokföring genom Fortnox till kopplingar mot några av marknadens bästa system och de funktioner/tjänster din verksamhet behöver.

About Onslip 360

Onslip är ett digitalt kassasystem som erbjuder en helhetslösning för aktörer inom restaurang- och cafébranschen. Onslips plattform är marknadsledande och utvecklas kontinuerligt för att erbjuda en oslagbar kundupplevelse utan kompromisser. Genom personlig service och starka partnersamarbeten läggs grunden för ett komplett kassasystem som ständigt ligger i framkant och utmanar vad ett kassasystem kan vara. Med Onslip knyter du ihop och effektiviserar alla delar av din verksamhet, från bokföring och administration till betalningar, analys, beställningar och bongar.

This is how the connection with Fortnox works

Med hjälp av en kontoplan och denna koppling behöver du aldrig mer oroa dig att bokföringen blir fel igen. Genom att koppla ditt Fortnox-konto till din Onslipkassa så överförs din dagliga försäljning snabbt och smart till Fortnox Bokföring.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.