E-handel

Smart koppling: Portal4Sales

Portal4Sales icon

Portal4Sales

Portal4Sales main image

Med Portal4Sales, försäljningsportalen för B2B-företag, kan kunder placera order på telefoner, surfplattor och datorer. Försäljningsportalen är ‘plug and play’ och kräver inte någon installation.

Om Portal4Sales

Portal4Sales är en kraftfull plug and play-produkt för B2Borienterade företag. Med Portal4Sales ger du kunder möjligheten att mycket enkelt lägga order och begära artikel- och orderinformation i realtid.

Tack vare sin användarvänlighet och enkelt underhåll är Portal4Sales mycket enkel att implementera. Det är inte en komplex B2B-webbutik, utan en snabb och bra portal där dina kunder kan lägga sina order på sin mobil, pekplatta och stationära dator.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Portal4Sales använder App4Sales CMS för att länka till Fortnox, vilket synliggör hela ditt sortiment inom försäljningsportalen. Denna länk gör det möjligt att se information om lager, kundspecifika priser, och orderhistorik. Länken som görs till Fortnox är i realtid och ser till att all aktuell information kan hämtas när som helst. När en order läggs i Portal4Sales, är den omedelbart synlig i Fortnox.

Ingår i alla paket

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i alla våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar