HR & Personal

Smart koppling: Planday

Planday icon

Planday

Planday main image

Planday minskar din administration med 80 procent så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Kvalitativ data hjälper dig att ta bättre och smartare beslut för din verksamhet. Allt i en app, tillgängligt online var du än befinner dig.

About Planday

Planday digitaliserar och optimerar din verksamhet genom smartare schemaläggning, minskad administration och effektiv kommunikation. Appen innehåller funktioner för tidsrapportering, stämpelklocka, schemaplanering, budgethantering och kommunikationsverktyg för dig och din personal. Dessutom kan anställda byta arbetspass med varandra, fylla i när de kan arbeta eller fråga om ledighet. Allt medan du behåller kontroll och översikt av viktiga kontrakt och avtal. Ta också del av avancerade rapporter baserade på kvalitativa data som hjälper dig att fatta bättre och smartare beslut åt din verksamhet.

This is how the connection with Fortnox works

Integrationen mellan Planday och Fortnox ger dig möjlighet att synkronisera personaldata för två system - löner och schemaläggning. När du upprättar anställda i Planday upprättas de automatiskt i Fortnox och Planday uppdaterar automatiskt de anställdas lön från Fortnox. Dessutom är det enkelt att exportera löneuppgifter från Planday till Fortnox. Välj bara önskad löneperiod i Planday och med ett par få klick har uppgifterna förts över till Fortnox, helt utan manuell hantering. Du får ett smidigt och säkert system som ger dig kontroll över både lönekostnader och personalinformation.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.