Attest

Smart koppling: QNOVA FSignering

QNOVA FSignering icon

QNOVA FSignering

QNOVA FSignering main image

QNOVA FSignering ger dig möjligheten att signera vilket dokument du vill med hjälp av de uppgifter som finns i Fortnox. Du slipper alltså ha samma uppgifter sparade på olika ställen. Tjänsten är helsvensk och signeringen är juridiskt bindande.

About QNOVA FSignering

Att signera dina dokument med QNOVA FSignering gör jobbet smidigare genom att:

  • Du har möjligheten att signera ett dokument vart du än befinner dig.

  • Det är enkelt att skicka ut ett dokument för signering via epost (ej bankid)

  • Dina uppgifter hämtas via Fortnox och inte behöver lagras på fler ställen.

  • Du inte behöver hålla koll på vem som ska signera hos motparten.

  • Du får en samlad bild över vilka avtal som skrivits under.

Du får alltså mer ordning och reda samt en enkel väg att signera ett dokument. För 99kr per månad så får du signera upp till 50 PDF dokument per månad

This is how the connection with Fortnox works

Genom att kombinera FSignering med Fortnox så slipper du hålla koll på vilka uppgifter som är aktuella eller korrekta. Du kan även på ett mycket enkelt sätt hämta uppgifterna till FSignering för att göra en signering.

Vi hämtar valda grunduppgifter direkt från Fortnox personalregister, kundregister, en offert eller en faktura för att kunna signera dokumentet digitalt. 30 dagar öppet köp, testa i lugn och ro

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.