Fastighet

Smart koppling: Real Fastighetssystem

Real Fastighetssystem icon

Real Fastighetssystem

Real Fastighetssystem main image

Real är ett helt webbaserat fastighetssystem som gör vardagen enklare om du är fastighetsägare eller förvaltare av hyresrätter, BRF: er och lokaler. Systemet är både komplett och användarvänligt. Testa gratis i en månad med full personlig support.

About Real Fastighetssystem

Webbaserade Real är ett av marknadens mest användarvänliga, beprövade, och kompletta fastighetssystem. Systemet hjälper dig att spara tid om du äger eller förvaltar hyresrätter, bostadsrättsföreningar, kommersiella lokaler eller garage- och parkeringsplatser. Drygt 9000 företag använder Real som sitt fastighetssystem och många kunder har använt Real i över 10 år. Återprenumerationen ligger långt över 90 procent.

Du kan testa Real gratis en hel månad och redan från början få fri, obegränsad och personlig support av våra uppskattade kundguider.

This is how the connection with Fortnox works

Integrera Real Fastighetssystem med Fortnox och du kan enkelt föra över bokföringsverifikat med ett klick från Real till Fortnox.

Om du dessutom har tillgång till Real-Portalen kan du också erbjuda dina kunder att attestera leverantörsfakturor direkt i Real-portalen.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.