Smart koppling: Workfeed

Workfeed icon

En frisk fläkt inom schemaläggning

Med Workfeed kan du enkelt lägga scheman, rapportera arbetstider och förbereda lön - allt på samma ställe.

Workfeed hjälper er lägga ett bättre schema, snabbare. Med ett enkelt knapptryck föreslår Workfeed det optimala schemat där arbetstimmar, kvalifikationer, ledighetsförfrågningar och tillgänglighet tas med i beräkningen.

Håll dina medarbetare uppdaterade genom att skicka ut notifikationer om schemalagda pass, passbyten och kommentarer om speciella händelser arbetsdagen. Det går även att synka schemat till sin privata kalender, så man alltid vet när man ska arbeta.

Appen innehåller utöver ovan även funktioner som t.ex. tidsrapportering, stämpelklocka med GPS, schemaläggning och passbyten.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen mellan Workfeed och Fortnox låter er hädanefter lägga lönen med några enkla knapptryck. Välj endast vilken avdelning och vilka datum du vill skicka tidrapporteringen för och tryck på Exportera till Fortnox. Du kan därefter luta dig tillbaka medans Workfeed säkerställer att rätt tider, för rätt personal hamnar på rätt ställe.

Lönen läggs alltså precis lika säkert som förut, fast helt utan den jobbiga manuella hanteringen.

Läs mer på Relion's hemsida
Har du frågor om Workfeed?

Kontakta supporten för att få hjälp.

Behörigheter

För att olika funktioner i integrationen ska kunna fungera på ett visst sätt behöver integrationen åtkomst till ditt Fortnox-konto.

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar