Smart koppling: Specter Retail ERP

Specter Retail ERP icon

Specter Retail ERP

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Affärssystem för framgångsrik e-handel och retail

Molnbaserat affärssystem för mindre och medelstora e-handlare och retailers. Kombinationen av orderhantering, plock & pack, inköp, lagerhantering (WMS) och kassasystem (POS) ger effektiva flöden som förenar alla säljkanaler och lager i realtid.

Med Specter samlas all försäljning från till exempel webbshop, fysiska butiker eller återförsäljare i ett system. Detta ger dig total koll på order, kunder och produkter, med rätt lagersaldo överallt.

Den kraftfulla inköps- och lagerhanteringen möjliggör optimalt varuflöde, från inköpsplanering till snabbt plock & pack för effektiva leveranser till dina kunder.

Genom integrationer till e-handelsplattformar som t.ex. Shopify och WooCommerce, marknadsplatser, betal-, frakt- och 3PL-lösningar samt Fortnox kan vi hjälpa ditt företag att uppnå högre effektivitet och bättre lönsamhet.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Kombinationen Specter och Fortnox ger e-handlare och retailers det bästa av två världar. Integrationen automatiserar bokföringen så att ditt företag får en effektiv redovisning med ständigt aktuell ekonomisk överblick.

  • Affärshändelser för försäljning, inbetalningar, lager (FIFO) och dagsavslut m.m. skapar automatiskt enskilda verifikat i Specter. Dessa synkas direkt till Fortnox och håller din bokföring uppdaterad.

  • Specters kopplingar till Klarna & Svea automatiserar bokföring av betalningar, återbetalningar och avgifter. Verifikaten synkas automatiskt till Fortnox.

Läs mer på Standout AB's hemsida

Molnbaserat ERP & POS som förenar säljkanaler och lager

  • Effektiv orderhantering och plock & pack med streckkoder, lagerplats, plocklistor och fraktbokning.
  • Hantera inköp och fler lager. Inköpsförslag, inleveranser, inventering och stöd för variantartiklar.
  • Kassasystem (POS) och betalterminal för butiker. Lagersynk med webbshop. Godkänt av Skatteverket.
  • Smidiga betalflöden och bokföring med Klarna-integration. Möjlighet att skapa egna B2B-fakturor.
  • Hantering av EU-moms & OSS-rapport direkt i Specter för momsredovisning till Skatteverkets system.

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.