Smart koppling: Zimpler Direkt Bankbetalning

Zimpler Direkt Bankbetalning icon

Zimpler Direkt Bankbetalning

2 st

Blixtsnabba bankbetalningar direkt i Fortnox

Erbjud fakturabetalningar genom länk med hjälp av BankID.

Zimpler har utvecklat en tjänst för direktbetalningar där pengarna dyker upp på mottagarens konto omedelbart. Flera olika lösningar erbjuds. Med Zimpler Paylink kan du koppla säkra betalningar till alla fakturor med hjälp av en länk. Länken mejlas till kunden så fort du skapat en faktura i Fortnox, och låser upp kassaflödet med ett klick. Det har nämligen visat sig att företag som använder sig av Zimpler Paylink förbättrar sitt kassaflöde med upp till 30 procent.

Fördelar:

  • Snabbare kassaflöde

  • Lägre administrationsavgifter

  • Smidigare kundupplevelse

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med Zimpler Paylink skapas en betalningslänk omedelbart efter att du har skapat en faktura i Fortnox. Betalningslänken mejlas automatiskt till kunden som klickar på länken, väljer sitt bankkonto och verifierar betalningen med BankID. När kunden betalar fakturan via Zimpler blir den även betald i Fortnox med korrekt bokföringsunderlag. Pengarna syns direkt på ditt klientmedelskonto hos Zimpler och kan flyttas med en gång.

  • En betalningslänk skapas för varje ny faktura.

  • Betalningslänken skickas i ett separat mejl till fakturamottagaren, som klickar på länken och gör en direkt bankbetalning.

Läs mer på Standout AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar