Fastighet

Smart koppling: Strifast Fastighetssystem

Strifast Fastighetssystem icon

Strifast Fastighetssystem

Strifast Fastighetssystem main image

Ett funktionsrikt och omtyckt fastighetssystem för små och medelstora företag. I Strifast ingår troligen marknadens bästa rapporturval med kompletta exportmöjligheter till Excel för mer djupgående analyser.

About Strifast Fastighetssystem

Strifast är uppbyggt av ett antal moduler som enkelt, effektivt och prisvärt hjälper er att hantera er förvaltning. Modulen Strifast Hyra utgör kärnan i Strifast runt vilken integrerade tillval och moduler kopplas på i takt med att behoven förändras.

I Strifast är funktioner och register lättåtkomliga. Du slipper hoppa runt i programmet och förlora fokus. Strifast skapar med sina smarta lösningar förutsättningar för en effektiv fastighetsadministration.

Hos oss får du ett personligt engagemang som du sällan finner hos större företag.

This is how the connection with Fortnox works

Integrera Strifast Fastighetssystem med Fortnox och du kan enkelt och säkert föra över bokföringsverifikat från Strifast till Fortnox. Utförliga kontroller utförs i samband med överföringen. Påträffas fel presenteras en åtgärdslista. Först när kontrollen inte stöter på något fel skapas verifikatet i Fortnox.

Integrationen med Fortnox ger hög spårbarhet vilket underlättar avstämningsarbetet.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.