Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: Treks tidrapportering

Treks tidrapportering icon

Treks tidrapportering

Treks tidrapportering main image

Treks och Fortnox levererar tillsammans en marknadsledande molnbaserad helhetslösning för konsulter och företag med hög projektaktivitet. Unik hantering av timtaxor för prissättning på individnivå, projektnivå eller en kombination.

About Treks tidrapportering

Treks erbjuder:

  • Flexibla sätt att tidrapportera - web, app, veckovy, hamster time (timer)

  • Rapporter – filtrerbara och export till Excel

  • Integrerad fakturering

  • Integrerad lönekörning

Treks flyttar tidrapporteringen närmare medarbetaren genom att erbjuda hen att rapportera sin tid på det sätt som är smidigast. Via web, app, smartklocka eller Slack.

Hantering av timtaxor på individnivå och/eller projekt nivå. Kombinera hur du vill.

Eliminera manuell hantering av fakturor och lönedata.

Synkning av kunder, artikelnummer mellan systemen sker automatiskt.

This is how the connection with Fortnox works

Kund skapas i Treks och synkroniseras automatiskt med Fortnox. Projekt och timtaxor upprättas i Treks där medarbetare rapporterar in sina timmar.

Vid attestering överförs löneunderlag till Fortnox Lön och fakturaunderlag till Fortnox Fakturering. Eventuella justeringar kan sedan göras i Fortnox innan lön betalas ut och innan faktura skickas iväg.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.