Rapportering/Analys | Övrigt

Smart koppling: INSIKT

INSIKT icon

INSIKT

INSIKT main image

INSIKT är ett komplett system för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Produkten stödjer en löpande process hela vägen från att sätta mål och planera till analys och projekthantering.

About INSIKT

INSIKT består av följande 4 moduler.

Analys Ett användarvänligt verktyg som låter dig göra allt från att identifiera trender till att bygga rapporter.

Planering Allt du behöver för en träffsäker planering. Du kan enkelt involvera hela organisationen och effektivisera arbetet.

Projekt Projekt är ett heltäckande verktyg för projekthantering. Verktyget stödjer hela verksamhetens projektbehov oavsett projekttyp.

Målstyrning Med Målstyrning kan du enkelt sätta egna och gemensamma mål och effektivt kommunicera strategier till hela organisationen.

This is how the connection with Fortnox works

Integration används för att hämta data från Fortnox till INSIKT för att kunna följa upp, analysera, prognostisera, planera, projekt och arbeta med företags mål och visoner.

Data hämtas kontinuerligt för att uppdatera INSIKT.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.