Betallösningar/Betalväxlar

Smart koppling: Trivec Domino

Trivec Domino icon

Trivec Domino

Trivec Domino main image

Lösningarna optimerar betalningar och underlättar styrningen av verksamheten. I erbjudandet ingår bl.a. kassasystem, mobil betalning/beställning, bordsbeställning, kortterminaler, integrationer till hotell- ekonomi- och lagersystem.

Om Trivec Domino

Trivec Go - mobil kassalösning Med Trivec Go får du vårt fullskaliga kassasystem som stöttar alla dina processer från bordsbokning och bordshantering till logistiken i restaurangen och betalning. Du har tillgång till rapportverktyg och kan skapa dina egna anpassade rapporter. Allt i en surfplatta, som är enkel att flytta runt och samarbeta kring.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med Fortnox-integrationen överförs all din försäljningsdata från Trivecs kassasystem automatiskt till ekonomisystemet. Det gör att du inte behöver lägga tid på att räkna ut dagens försäljning efter ett hektiskt arbetspass i restaurangen. All din försäljningsdata överförs och tilldelas automatiskt till rätt kontokod.

Ingår i alla paket

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i alla våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar