Betallösningar/Betalväxlar

Smart koppling: Trivec Domino

Trivec Domino icon

Trivec Domino

Trivec Domino main image

Lösningarna optimerar betalningar och underlättar styrningen av verksamheten. I erbjudandet ingår bl.a. kassasystem, mobil betalning/beställning, bordsbeställning, kortterminaler, integrationer till hotell- ekonomi- och lagersystem.

About Trivec Domino

Trivec Go - mobil kassalösning Med Trivec Go får du vårt fullskaliga kassasystem som stöttar alla dina processer från bordsbokning och bordshantering till logistiken i restaurangen och betalning. Du har tillgång till rapportverktyg och kan skapa dina egna anpassade rapporter. Allt i en surfplatta, som är enkel att flytta runt och samarbeta kring.

This is how the connection with Fortnox works

Med Fortnox-integrationen överförs all din försäljningsdata från Trivecs kassasystem automatiskt till ekonomisystemet. Det gör att du inte behöver lägga tid på att räkna ut dagens försäljning efter ett hektiskt arbetspass i restaurangen. All din försäljningsdata överförs och tilldelas automatiskt till rätt kontokod.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.