Arbetsorder

Smart koppling: SoftOne

SoftOne icon

SoftOne

SoftOne main image

Order fakturor, verifikat, kunder och artiklar kan automatiskt skickas från SoftOne till Fortnox. Du behöver bara göra arbetet en gång och sparar tid som kan ägnas åt annat.

About SoftOne

Rätt data, i rätt system, vid rätt tillfälle!

  • Du gör inställningarna en gång, sedan går det på automatik.

  • Du vet alltid vad det kostar med en fast och enkel månadsavgift. Inga överraskningar på fakturan.

  • Zwapgrids nätverk av system gör det möjligt för system att förstå varandra enkelt hämta och lämna rätt data på automatik. Lite som Google translate, fast för data.

  • Vi vet vad som krävs för att hantera affärskritisk data på ett säkert sätt. Zwapgrid är bland annat betrodda av några av nordens största banker.

This is how the connection with Fortnox works

  • Order, fakturor och verifikat som skapas i SoftOne kan automatiskt skickas till Fortnox utifrån dina egna inställningar.

  • Register med kunder samt artiklar kan hämtas från SoftOne och synkas löpande eller så kan order/fakturor generera nya kunder och artiklar som inte redan finns i Fortnox.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.