Övrigt

Smart koppling: Zwapgrid

Zwapgrid icon

Zwapgrid

Zwapgrid main image

Zwapgrid är en molntjänst med ett växande nätverk av marknadsledande programvaror där vi gör det enklare och billigare att koppla samman system.

About Zwapgrid

Med vår app kan du:

  • Sätta upp ett konto där du får tillgång till kraftfulla integrationer som kan hjälpa din verksamhet att bespara hundratals timmar av manuellt arbete.

  • Koppla ihop en integration på under 2 minuter - inga tekniska förkunskaper krävs då vi aktivt arbetar med att göra det enkelt att aktivera automatiserade lösningar.

This is how the connection with Fortnox works

Så fungerar kopplingen med Fortnox:

  • Zwapgrid är stolta över partnerskapet med Fortnox där vi tillsammans har satt upp ett stort antal integrationer som gör det möjligt för dig som företagare att ansluta dig och få hjälp med överföring av din data till och från Fortnox.

  • Vi har omfattande erfarenhet av ett stort antal kopplingar kring Fortnox som levererar en molnbaserad företagsplattform för ekonomisk administration. Idag är Zwapgrid det bolag i Sverige som har flest integrationer till och från Fortnox där vi hanterar allt från fakturor, verifikat, konton och betalsätt.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.