Fortnox & iZettle

Koppla iZettle till Fortnox Bokföring

Försäljningen från iZettle bokförs automatiskt i Fortnox Bokföring

Fortnox

Bokföring inklusive iZettle-integration

  • Dagsavslut från iZettle synkas automatiskt
  • Allt sköts online
  Se alla funktioner för Fortnox Bokföring
99
kr/
mån
Redan kund?
Beställ direkt i Fortnox.
Frågor?
Ring 0470-78 50 00

250 000+ kunder

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Fortnox Bokföring

Fortnox Bokföring är ett webbaserat, smart och smidigt bokföringsprogram för dig som vill få mer tid över till din verksamhet men samtidigt ha full koll på ditt företags ekonomi. Nu kan du även sälja smartare med kopplingen till iZettle! Funktionen finns tillgänglig i Fortnox Bokföring och ingår utan extra kostnad.

iZettle

iZettle ger dig verktygen du behöver för att starta, driva och utveckla ditt företag. Med nya iZettle Reader kan du ta betalt snabbt och smidigt, tillsammans med en smartphone eller surfplatta och den kostnadsfria iZettle-appen.

Fortnox + iZettle = spara tid!

Ditt dagsavslut från iZettle synkas med Fortnox Bokföring varje natt och konteras och bokförs automatiskt. Du slipper all manuell hantering och kan fokusera på din försäljning och det du är bra på - ditt företagande!

Fortnox Bokföring

Fortnox Bokföringsprogram förenklar din vardag och du får enkelt ordning och reda på din verksamhet. Du registrerar smidigt verifikationer och leverantörsfakturor och i vårt bokföringsprogram finns en mängd smarta funktioner som underlättar arbetet med ditt företag, oavsett hur stort eller litet det är och oavsett mängden transaktioner.

Skaffa Fortnox Bokföring

Om du inte redan använder Fortnox Bokföring beställer du programmet genom att fylla i formuläret här nedan. Du får dina inloggningsuppgifter inom några minuter.

Logga in i Fortnox

Du loggar in i Fortnox på www.fortnox.se på vilken dator som helst, var du än befinner dig. Programmet fungerar lika bra oavsett om du använder PC eller Mac.

Aktivera iZettle

Inne i Fortnox Bokföring aktiverar du enkelt iZettle genom att klicka på fliken i huvudmenyn och välj “Ställ in” eller “Skapa nytt” iZettle-konto. Du väljer därefter dina bokföringskonton och sedan är du igång.

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Glad kvinna
"Rikt på funktioner men samtidigt enkelt att jobba med"

Populära lösningar med Fortnox produkter