Till alla integrationer

0tid Arbetsordersystem

Om integrationen

0tid Service Arbetsordersystem är ett webbaserat affärssystem som hjälper hantverkare och serviceföretag att frigöra tid och spara pengar. Både för administratörer och användare, med fokus på enkelhet och användarvänlighet. Tänk dig att direkt i systemet på arbetsordern kunna kolla var produkterna du behöver är billigast genom 0tids grossistjämförelse. När du hämtat hos grossisten fördelar du materialet du då fått på en e-följesedel i systemet mellan arbetsordern och ditt lager i bilen. Sedan lägger du till din arbetstid och arbetsordern är slutförd på några minuter ute hos kunden. Du som är arbetsledare ser samma dag att arbetsordern är slutförd, kan godkänna tidrapporter och starta fakturering. Du ser vilka arbetsorder som ligger ute för att fördela nästa dags arbete. Innehåll i 0tid Service Arbetsordersystem: Schemaläggning, Tidsredovisning, Arbetsorderhantering, Export lönesystem, Fakturering (via Fortnox), Prisjämförelse grossister, e-följesedlar, Lagerhantering, Rapporter

Att använda 0tid Arbetsordersystem innebär

  • 0tid är helsynkat mot Fortnox och synkar kundregister, fakturanummer, och all information följer med vid integration av fakturering, inklusive ROT-info, anteckningar, artiklar, arbetade tider m fl uppgifter.
  • Fakturering sker med en knapptryckning i 0tid vilket direkt genererar ett fakturanummer i Fortnox, och för över informationen. Snabbt, enkelt och effektivt.
  • 0tid tar varken avgift för uppkoppling av integrationen eller för integrationen löpande. Det följer 0tids övriga prispolicy med ingen startavgift, ingen bindningstid och en månads uppsägningstid.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

0tid Arbetsordersystem fungerar väldigt väl mot Fortnox och synkar kundregister, fakturanummer online, och självklart följer all information med vid integration av fakturering, inklusive ROT-info, anteckningar, artiklar, arbetade tider m fl uppgifter. När du som arbetsledare eller faktureringsansvarig ser att arbetsordern är klar att fakturera skickar du med en knapptryckning iväg fakturaunderlaget in till Fortnox. Administrationen sker helt enkelt på ”nolltid”. Användandet av 0tid tillsammans med Fortnox frigör tid i administrationen och skapar ordning i det vardagliga arbetet ute på arbetsplatsen. En av våra kunder, Patrik Nyfors, som äger Nyfors VVS i Kristianstad säger så här: ”Som användare av 0-tids och Fortnox fakturering i mitt VVS-företag har jag bara upplevt fördelar. Jag har bättre kontroll över projekten både vad gäller materialåtgång och återrapportering av arbetad tid. Framför allt kan jag fakturera snabbare och direkt mot mitt redovisningsprogram."

Skärmklipp

Video

Se film
0tid Arbetsordersystem logo

Läs mer om 0tid Arbetsordersystem

Koppling till Fortnox

  • Fakturering
  • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

0 kr för integration
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Arbetsordersystem
  • Mobil Orderhantering
  • Schemaplanering
  • Tidredovisning

Betyg

3.7 15 5 (15 röster)