Om integrationen

Är du en tillverkare/designer/återförsäljare eller grossist som säljer artiklar B2B via utesäljare, agent eller distributör? Då är App4Sales rätt säljapp för dig!

Med din surfplatta/android telefon skapar du en säljorder online eller offline tillsammans med din kund vid kundbesök eller på en mässa. Appen är kopplat till Fortnox vilket innebär att du har tillgång till dina kunder och artiklar med bilder i appen. En order som skapas i appen skickas direkt in till Fortnox.

Största fördelen är att ni sparar både tid och pengar! Men även att ni säljer mer då ni lätt kan ansluta nya säljare och agenter utan att de behöver komma in i Fortnox. Och tack vara Lookbook funktionen kan du spara in på tryck och print av kataloger.

Det har aldrig varit så lätt att sälja som med App4Sales!

Att använda App4Sales innebär

  • Du kan registrera order i 6/12/24 etc pack
  • Att du får möjlighet att jobba med artikelkategorier
  • Ökat leveransprecision tack vare tydligare order som kommer in direkt i Fortnox
  • Spara tid och pengar i minskat manuellt arbete

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Vår koppling fungerar utmärkt!
App4Sales appen byter ut data med Fortnox genom ett eget App4Sales moln (CMS Portal, content management system) som vi skapar åt er som kund hos oss.

Ditt App4Sales CMS är ständigt kopplat till Fortnox så att kunder (även nya), artiklar och lagersaldo uppdateringar kommer att finnas i appen efter du kör en enkel uppdateringsrutin.
I appen har dina säljare/agenter alltså deras kunder med sig och precis de artiklarna du vill de ska sälja. Även offline! När säljaren registrerar en order med kund bläddrar de genom en bildbaserat produktkatalog eller använder helt enkelt en liten mobil bluetooth scanner för att läsa streckkoder. I orderformuläret kan kunden skriva på med en digital signatur och även anteckna orderinstruktioner.

Därefter skickar säljaren ordern in till Fortnox där den visas upp direkt i ordermodulen. Om det inte finns täckning när man skickar ordern så sparas den i appen under ”sparade order”.
Så fort det finns internet igen så plockar man upp order och skickar alla sparade order på en gång. I appen kan du också lägga upp nya kunder som skapar ett nytt konto i Fortnox.

Skärmklipp

Video

Se film
Se film
App4Sales logo

Läs mer om App4Sales

Koppling till Fortnox

  • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

725kr/per månad per användare. Månadskostnaden inkluderar uppstart, träning systemadministratör, Fortnox koppling och support via app4sales@optimizers.nl
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • CRM system
  • E-handel
  • Mobil Orderhantering

Betyg

4.1 12 5 (12 röster)