Integrationer

Årsredovisning Online

Om integrationen

Årsredovisning Online
Hjälper dig på ett enkelt och effektivt sätt att skapa en årsredovisning/deklaration som följer gällande regelverk och blir godkänd.
Klicka här för att sätta igång
Fungerar både för enskilda aktiebolag som sköter sin redovisning själva och för redovisningsbyråer.

Att använda Årsredovisning Online innebär

  • Enkelt att använda - För över informationen från Fortnox med vår integration eller via SIE-fil. Varje steg förklaras. Fyll bara i fälten på skärmen så blir resultatet en komplett årsredovisning/deklaration.
  • Support i världsklass - Behöver du hjälp? Ring oss på 08-5500 4347 eller mejla kontakt@arsredovisning-online.se. Vi finns alltid tillgängliga under kontorstid, och oftast även andra tider. Vi hjälper gärna till!
  • Färdig årsredovisning och deklaration - När alla uppgifter är ifyllda är det bara att skriva ut och skicka in årsredovisning till Bolagsverket och deklaration till Skatteverket. Båda kan ändras och skrivas ut hur många gånger som helst, utan att du behöver betala igen.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Tack vare integrationen till Fortnox förs relevanta data automatiskt över till Årsredovisning Online. Det gör att det bara är ett fåtal uppgifter som behöver fyllas i hos oss, och att det inte finns någon risk att man registrerar fel. Att göra en årsredovisning tar därför sällan mer än tio minuter.

För att integrera direkt med Fortnox så behöver du aktivera licens för integration. Vänligen kontakta Fortnox för frågor kring denna.

Skärmklipp

Årsredovisning Online

Läs mer

Koppling till Fortnox
  • Bokföring
Pris

1280 kr/årsredovisning. Mängdrabatt finns.

Försäljning
Support
Kategorier
  • Årsredovisning / Bokslut
Betyg
(9 röster)

Betygsätt