Om integrationen

Med ett ativo-konto får du ett smart och användarvänligt verktyg som hjälper dig att sköta fakturering och undvika dippar i företagets kassaflöde.Du skickar enkelt fakturor, får betalt snabbare med automatiska påminnelser och håller löpande koll på företagets likviditet.

Du kan dessutom få loss finansiering när det behövs, göra kreditupplysningar på kunder och skicka obetalda fakturor till inkasso. Allt i samma arbetsflöde!

Läs mer om oss på ativo.se

Att använda Ativo Finans innebär

  • Skapa och skicka fakturor. Du skapar dina fakturor precis som vanligt och skickar enkelt in dem i ativo från Fortnox
  • Finansiera företagets fakturor. Om du behöver extra likviditet, kan du enkelt och snabbt få ut pengar från dina utestående fakturor.
  • Få smarta insikter. Hur får du ett jämnare kassaflöde och var finns riskerna? ativo ger dig mängder med smarta insikter som hjälper dig att optimera företagets kassaflöde.
  • Håll koll och bevaka. Med ativo skickar du enkelt både påminnelser ochinkasso direkt i ativo och slipper externt inkassobolag.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Hur startar jag?

För att börja använda tjänsten behöver du först skaffa ett konto hos Ativo Finans AB. Skicka ett mail till support(at)ativo.se med ditt namn och organisationsnummer så hjälper vi dig att komma igång!

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Börja med att skapa din faktura som vanligt i Fortnox. ativo hämtar sedan fakturan och tar hand om distributionen till din kund, antingen med e-post eller via pappersfaktura. Om du vill kan du välja att finansiera fakturan ochfå ut pengarna från den direkt, istället för att vänta på att din kund ska betala. Du väljer själv helt fritt vilka fakturor som skall administreras eller finansieras.

Vid finansiering görs utbetalning till dig inom 24 timmar. Om en av dina fakturor inte blir betald i tid, skickar ativo dessutom en automatisk påminnelse till din kund. Skulle det behövas skickas även ett inkassokrav ut. Du kan själv stänga av och på automatiska påminnelser, direkt i ativo.

Skärmklipp

Ativo Finans logo

Läs mer om Ativo Finans

Pris

59 SEK
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

0
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Elektronisk fakturahantering
  • Faktura / påminnelse / inkasso

Betyg

Ej betygsatt ännu

Betygsätt