Till alla integrationer

Automatisk SIE-filsimport / dagskasseimport via Techworx

Om integrationen

Med vår lösning för automatisk SIE-filsimport kan ni skicka era SIE filer via epost och de kommer bokföras automatiskt i Fortnox. Lösningen fungerar för alla system som kan generera filer i SIE-format. Ni tilldelas en unik e-postadress dit ni skickar SIE-filerna, dagligen eller varje månad. SIE-filerna kommer efter inläsning arkiveras digitalt i Fortnox eftersom det är ett bokföringsunderlag.

Om ni har ett kassasystem som kan skicka SIE-filer automatiskt (exempelvis Trivec eller Ancon) lägger ni bara in mailadressen direkt i kassan och därmed får ni en helt automatisk lösning. Använder ni exempelvis verkstadssystemet Winassist, Mekoeasy eller Automaster som genererar SIE-filer skickar ni bara alla filer i slutet på månaden i ett mail så bokförs de automatiskt.

Lösningen fungerar för alla system som kan genera SIE-filer och är anpassad för er som redovisningsbyrå eller ekonomiansvarig.

Lösningen innehåller även följande smidiga funktioner:
- Kontroll så att filen inte lästs in tidigare.
- Om SIE-filen inte innehåller en verifikatserie kan ni ange detta när lösningen sätts upp. Exempelvis om ni vill att kassan bokförs i F-serien i Fortnox.
- Vid ett eventuellt fel kan ni själva backa filinläsningen direkt i Fortnox.
- Om filen innehåller något fel meddelas ni med ett tydligt mail med bakgrund till felet (ex konton som inte är aktiva).

Att använda Dagskassa Import innebär: Arbetar ni som redovisningsbyrå eller företagare vet ni att tid är värdefullt. Med vår lösning slipper ni arbetat med att bokföra SIE-filerna manuellt varje dag eller månad. Om ni dessutom arbetar med system som genererar väldigt många SIE-filer varje månad (exempelvis Winassist) kan ni eller er kund skicka dessa i ett och samma mail istället för att dra in filerna en och en i Fortnox.

Att använda Automatisk SIE-filsimport / dagskasseimport via Techworx innebär

  • Automatiserar er hantering av SIE filer för er själva eller era kunder om ni är en redovisningsbyrå.
  • Bokföringen sker mer i realtid mellan försäljning och bokföring.
  • Anpassad för dagens moderna och digitala redovisningsbyråer.
  • Tidsbesparande!

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Ni tilldelas en unik epost-adress dit SIE-filen mailas vid dagens slut. Därefter tar vår lösning över och bokför den i Fortnox. Ni har möjlighet att själva välja verifikatserie för enklare avstämning.

Om Techworx
Techworx hjälper dagens moderna och digitala företag och redovisningsbyråer med integrationer och automatisering mot Fortnox. Under de senaste åren på en av Sveriges största redovisningsföretag har vi nu skapat den integrationspartner som vi alltid önskat funnits. En partner som känner till redovisningsbranschens potential och affärsmodell. Behöver ni hjälp med information in eller ut från ekonomisystemet Fortnox? Hör av er.

https://techworx.se
Mail: info@techworx.se
Tfn: 090-206 00 10

Skärmklipp

Automatisk SIE-filsimport / dagskasseimport via Techworx logo

Läs mer om Automatisk SIE-filsimport / dagskasseimport via Techworx

Koppling till Fortnox

  • Arkivplats
  • Bokföring

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

129 kr / månaden
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Byråstöd
  • Kassasystem
  • Övriga
  • Verkstadssystem

Betyg

5 3 5 (3 röster)