Integrationer

Benchtell

Om integrationen

Benchtells benchmarkingplattform jämför och utvärderar ett företags kostnader och avtal med andra liknande företag i syfte att förbättra lönsamheten. Det är snabbt och enkelt och normalt sparar man 5% av kostnaderna vilket betyder att man ökar vinsten med 25-50%.

Cost Reduction, dvs att spara pengar, är inte speciellt roligt... däremot är det otroligt lönsamt! Idag utförs Cost Reduction-uppdrag av Managementkonsulter som exempelvis Accenture och McKinsey. Deras arbete är komplext, tar tid och är väldigt dyrt, och därför är det bara riktigt stora företag som har råd med det. Men nu ändrar vi på det! Benchtell gör samma sak fast digitalt och därmed blir det tillgängligt för alla företag, små som stora.

Företag har oftast varken kompetens, tid eller resurser att utföra kostnadsreduceringsprocesser själva. Men med utgångspunkt i Benchtells analyser kan man be sin vanliga revisor eller redovisningsbyrå om hjälp.

Att använda Benchtell innebär

  • Ger dig kunskap - Benchtell ger dig en omedelbar överblick av de nuvarande kostnaderna och hur de står sig jämfört med liknande företag i branschen. De kostnadsområden som sannolikt kan reduceras identifieras.
  • Hjälper dig att prioritera - Systemet prioriterar kostnaderna och du får direkt svar på var det finns störst besparingspotential och vilka områden som bör ses över först.
  • Kontroll - Ni får rätt förutsättningar att ta kontroll över kostnadsbesparande åtgärder och se över eventuellt ofördelaktiga eller kostsamma avtal.
  • Spara tid och pengar - Företaget får unika möjligheter att sänka kostnaderna och öka lönsamheten genom att omförhandla avtal eller teckna nya med bättre villkor.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Benchtell kan användas av företag eller av revisions-/redovisningsbyråer för kunders räkning. Alla byråkunder registreras helt anonymt och identifieras med hjälp av byråns interna kundnummer vilket innebär att tjänsten kan användas oberoende av enskilda kunders medgivande. Tjänsten är redan i dagsläget fullt GDPR kompatibel.

Integrationen synkroniserar kontinuerligt bokföring och leverantörsreskontra från Fortnox till Benchtell. Det innebär att du sätter kostnadskontrollen på autopilot! Allt du behöver göra är att koppla samman Benchtell med Fortnox, sen bevakar systemet kostnaderna och säger ifrån om något behöver ses över.

Skärmklipp

Video

Se film
Benchtell logo

Läs mer om Benchtell

Koppling till Fortnox

  • Bokföring

Pris

59 SEK
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Från 199 SEK/månad/användare
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Analys och Statistik
  • Benchmarking
  • Digital Rådgivning

Betyg

Ej betygsatt ännu

Betygsätt