Till alla integrationer

Billogram By Syncify

Om integrationen

Syncify integrerar Fortnox med Billogram för ett bättre arbetsflöde. Genom integrationen sparar du tid och pengar vid fakturering. Ert företag kan fakturera smartare redan imorgon. Anslut er till Syncifys integrationsmotor redan idag!

 

Vad är Billogram?
En faktura delas på webben och är en mötesplats för att utveckla en affärsrelation mellan säljare och köpare där båda parter tar ett gemensamt ansvar för en affär.

Att använda Billogram By Syncify innebär

  • Fakturaproblem förstör kundupplevelsen
  • En ny personlig kommunikationskanal
  • Färre fakturafrågor och snabbare hantering
  • Ökad lönsamhet och enklare process

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom en transparent webbfaktura elimineras det problemet en gång för alla. En interaktiv kontaktyta där all kommunikation sköts i realtid. Frågor kan ställas direkt på fakturan och eventuella ändringar syns direkt för kunden. Enkelt och kundvänligt. Webbfakturan är en perfekt kanal för merförsäljning och ökad kundlojalitet. Arbeta med dynamiskt genererat innehåll baserat på kunddata och anpassa enkelt utseende och budskap till pågående kampanjer. Ljuv musik för den kundorienterade och datadrivna marknadsföraren. Fakturafrågor är ett av de vanligaste ärendena hos kundtjänst. Undvik krångel med faktura- eller kundnummer då kommunikationen sköts direkt på den aktuella fakturan. Eventuella ändringar görs enkelt av kundtjänsten.

Enklare automatiserad faktureringsprocess som frigör tid och resurser från ekonomiavdelningen. Webbfakturan ökar lönsamheten tack vare 27% snabbare betalningar och sänkta hanteringskostnader.

Skärmklipp

Video

Se film
Billogram By Syncify logo

Läs mer om Billogram By Syncify

Koppling till Fortnox

  • Bokföring
  • Fakturering

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

199 SEK per månad
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Elektronisk fakturahantering
  • Faktura / påminnelse / inkasso

Betyg

Ej betygsatt ännu