Till alla integrationer

Bravoadmin Handlaonline

Om integrationen

Detta är webblösningen för dig som vill komma igång med e-handel och vill förvissa dig om att du väljer ett system som du inte kommer att växa ur. Flexibilitet, användarvänlighet och trygghet kommer att vara nyckelord i vårt samarbete.

 

Bravomedia har stor erfarenhet av utformning av webb- och e-handelslösningar. Vår standardlösning för e-handel har utformats med avsikt att göra information och funktion tydlig och tillgänglig för kunden. I vår startkostnad ingår en enklare anpassning av standard-layouten för att matcha ert företags profil. Vi använder allra senaste teknik vilket möjliggör att webbplatsen mot extra kostnad kan utökas med stöd för responsive design - som gör att webbplatsen anpassar sin layout beroende på vilken enhet besökaren använder, eller en helt kundunik layout.

 

Plattformen tillåter oss att bygga smarta kundanpassade funktioner som gör just er webbplats unik. Ni kan starta i liten skala och efterhand bygga ut, såväl funktion som design.

Att använda Bravoadmin Handlaonline innebär

  • Spara arbete med administration av kunder, ordrar och artiklar
  • Fokusera på er försäljning och era kunder med en av marknadens mest flexibla e-handelslösningar.
  • Skapa nytta för er och era kunder genom att använda en standardiserad plattform som tillåter skräddarsydda anpassningar.
  • Med en integration möjliggör ni även integrationer gentemot andra system för att skapa effektiva informationsflöden.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Bravoadmin Handlaonline synkroniserar artiklar, kunder och ordrar mellan vår e-handelslösning och Fortnox. Allt som krävs för en effektiv och lättadministrerad e-handelslösning. E-handelsplatsens schemalagda jobb sköter all kommunikation med Fortnox API för att hålla informationen kontinuerligt uppdaterad. Det innebär att artikel-, kund- och orderinformation alltid är uppdaterad.

Skärmklipp

Bravoadmin Handlaonline logo

Läs mer om Bravoadmin Handlaonline

Koppling till Fortnox

  • Bokföring
  • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

350 för integrationslösningen
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • E-handel

Betyg

4 1 5 (1 röst)