Bravoadmin Handlaonline

Detta är webblösningen för dig som vill komma igång med e-handel och vill förvissa dig om att du väljer ett system som du inte kommer att växa ur. Flexibilitet, användarvänlighet och trygghet kommer att vara nyckelord i vårt samarbete.

 

Bravomedia har stor erfarenhet av utformning av webb- och e-handelslösningar. Vår standardlösning för e-handel har utformats med avsikt att göra information och funktion tydlig och tillgänglig för kunden. I vår startkostnad ingår en enklare anpassning av standard-layouten för att matcha ert företags profil. Vi använder allra senaste teknik vilket möjliggör att webbplatsen mot extra kostnad kan utökas med stöd för responsive design - som gör att webbplatsen anpassar sin layout beroende på vilken enhet besökaren använder, eller en helt kundunik layout.

 

Plattformen tillåter oss att bygga smarta kundanpassade funktioner som gör just er webbplats unik. Ni kan starta i liten skala och efterhand bygga ut, såväl funktion som design.

Att använda Bravoadmin Handlaonline innebär

  • Spara arbete med administration av kunder, ordrar och artiklar

  • Fokusera på er försäljning och era kunder med en av marknadens mest flexibla e-handelslösningar.

  • Skapa nytta för er och era kunder genom att använda en standardiserad plattform som tillåter skräddarsydda anpassningar.

  • Med en integration möjliggör ni även integrationer gentemot andra system för att skapa effektiva informationsflöden.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Bravoadmin Handlaonline synkroniserar artiklar, kunder och ordrar mellan vår e-handelslösning och Fortnox. Allt som krävs för en effektiv och lättadministrerad e-handelslösning. E-handelsplatsens schemalagda jobb sköter all kommunikation med Fortnox API för att hålla informationen kontinuerligt uppdaterad. Det innebär att artikel-, kund- och orderinformation alltid är uppdaterad.

Skärmklipp

Film

Bravoadmin Handlaonline
Läs mer

Koppling till Fortnox
Bokföring
Offert & Order

Pris
350 för integrationslösningen
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
0515-690402
info@bravomedia.se

Support
0515-18700
support@bravomedia.se

Kategorier
E-handel

Betyg
(1 röst)

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB