Centima EFH

Effektiv fakturahantering med fokus på redovisningsbyrån men även för den större ekonomiavdelningen.
Automatisk kontroll av leverantörer. Automatisk kontering. Digitalt arkiv där samtliga fakturor är fullt sökbara. Tjänsten Centima EFH är en av våra allra mest använda funktioner. Den har utvecklats i nära samarbete med redovisningsföretag och tillhandahåller elektronisk hantering av inscannade leverantörsfakturor.
Med målet att skapa en intuitiv miljö för såväl den som bokför som för attestanten krävs ett visst mått av innovation och nytänk.

Att använda Centima EFH innebär

  • Automatisk kontroll av leverantörer

  • Automatisk kontering

  • Digitalt arkiv där samtliga fakturor är fullt sökbara

  • Tidsbesparing

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Så här fungerar det: Vi mottar fakturan från er leverantör. Öppnar brevet och läser in innehållet med hjälp av teckentolkning. När fakturan finns registrerad i Centimas EFH program skickas mail ut till attestanten som godkänner den för betalning. Därefter går fakturan vidare till reskontran och bokförs i huvudboken. Självklart har det hänt en hel del automatiska moment på vägen. Dessa berättar vi gärna mer om. Men processen är just så enkel som den är beskriven. Elektronisk fakturahantering minskar administrativt arbete och frigör värdefull tid. Centima uppstod ur vår gemensamma vision att förenkla vardagens manuella hantering av data. De erfarenheter vi samlat på oss genom åren har kommit att forma målbilden att bli det självklara valet för den som söker en teknisk och affärsdriven partner. Vi har utvecklat en unik och anpassad tjänst, helt i linje med vår drivkraft att leverera hög affärsnytta. Välkommen att kontakta oss.

Skärmklipp

Film

Se film

Centima EFH
Läs mer

Koppling till Fortnox
Bokföring

Pris
St/Pris
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
08 510 660 20
sale@centima.se

Support
08 510 660 20
support@centima.se

Kategorier
Elektronisk Leverantörsfakturahantering

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB