Om integrationen

Effektiv fakturahantering med fokus på redovisningsbyrån men även för den större ekonomiavdelningen.
Automatisk kontroll av leverantörer. Automatisk kontering. Digitalt arkiv där samtliga fakturor är fullt sökbara. Tjänsten Centima EFH är en av våra allra mest använda funktioner. Den har utvecklats i nära samarbete med redovisningsföretag och tillhandahåller elektronisk hantering av inscannade leverantörsfakturor.
Med målet att skapa en intuitiv miljö för såväl den som bokför som för attestanten krävs ett visst mått av innovation och nytänk.

Att använda Centima EFH innebär

  • Automatisk kontroll av leverantörer
  • Automatisk kontering
  • Digitalt arkiv där samtliga fakturor är fullt sökbara
  • Tidsbesparing

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Så här fungerar det: Vi mottar fakturan från er leverantör. Öppnar brevet och läser in innehållet med hjälp av teckentolkning. När fakturan finns registrerad i Centimas EFH program skickas mail ut till attestanten som godkänner den för betalning. Därefter går fakturan vidare till reskontran och bokförs i huvudboken. Självklart har det hänt en hel del automatiska moment på vägen. Dessa berättar vi gärna mer om. Men processen är just så enkel som den är beskriven. Elektronisk fakturahantering minskar administrativt arbete och frigör värdefull tid. Centima uppstod ur vår gemensamma vision att förenkla vardagens manuella hantering av data. De erfarenheter vi samlat på oss genom åren har kommit att forma målbilden att bli det självklara valet för den som söker en teknisk och affärsdriven partner. Vi har utvecklat en unik och anpassad tjänst, helt i linje med vår drivkraft att leverera hög affärsnytta. Välkommen att kontakta oss.

Skärmklipp

Video

Se film
Centima EFH logo

Läs mer om Centima EFH

Koppling till Fortnox

  • Bokföring

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

St/Pris
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Elektronisk Leverantörsfakturahantering

Betyg

Ej betygsatt ännu