Connect – SQL Server

Connect är en generell integrationslösning som kontinuerligt synkroniserar ert data i Fortnox till en lokal SQL Server databas i er egen IT-miljö. Detta data kan sedan användas i alla era övriga system.

Att använda Connect – SQL Server innebär

  • Företagets lagrade data är en viktig konkurrensfaktor i en digitaliserad värld. Med Connect uppnår man fördelarna med ett affärssystem i molnet samtidigt som företaget har fullständig tillgång till sitt eget data på ett enkelt sätt.

  • Använd ert Fortnox-data i beslutsstöds- och rapporteringslösningar, i budget och prognossystem, till ert CRM-system och ordersystem, eller många andra användningsområden.

  • När nya kostnadsställen, eller kunder eller annat data skapas i Fortnox så kan alla andra system i verksamheten använda dessa register. Samma data behöver inte registreras manuellt flera gånger i olika system.

  • Använd Fortnox Connect för att minimera era kostnader för integration. Istället för att utveckla och underhålla egna integrationer och hämtningsrutiner av data från Fortnox kan ni här enkelt få ert data till SQL Server.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Fortnox Connect gör det enkelt att underhålla och arbeta med data i Fortnox, samtidigt som man som företag har full access till aktuellt data i sin egen IT-miljö.

När någon skapar t.ex. en ny kund, eller lägger upp ett nytt konto, eller registrerar en faktura i Fortnox – så finns motsvarande data även lokalt i en egen SQL-Server databas.
Detta data kan då lätt användas av andra system som kan arbeta mot SQL Server.

Skärmklipp

Film

Connect – SQL Server
Läs mer

Koppling till Fortnox
Bokföring
Fakturering
Offert & Order

Pris
Från 199 SEK/månad
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

support@ifrontsystems.com

Support

support@ifrontsystems.com

Kategorier
Analys och Statistik
Budget/Prognos
Faktura / påminnelse / inkasso
Övriga

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB