Crona Entré

Placera en iPad eller iPhone i entrén. Kör appen Crona Entré och ni har ett effektivt system för att fånga de anställdas närvaro- och frånvarotider för senare överföring till Fortnox Lön. Med Crona Entré blir tidrapporteringen enkel. Den anställde loggar in och anger med ett klick när han kommer eller går. Appen har ingen begränsning för antal anställda och varje anställd kan utföra ett obegränsat antal registreringar per dag.

 

Appen hanterar jour, beredskap, övertid eller liknande. Eventuellt OB noteras med automatik. Möjlighet finns självklart också att ange olika frånvaroorsaker som utbildning, sjukdom, tjänstledig, semester, föräldraledighet, etc.
Personalliggare

 

Appen har också en personalliggare vilket gör den till ett perfekt system för restauranger, frisörer och tvätterier. Crona Entré laddas ner via AppStore och kräver en produktnyckel för att köras.
Enklare har det aldrig varit!

Att använda Crona Entré innebär

  • Stämpelklockan för iPad och Fortnox Lön

  • Enkel kom och gå stämpling

  • Mycket låg månadsavgift

  • Personalliggare

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Tidrapporten skickas via Dropbox eller e-post som en PAXml-fil till dig som företagets löneförrättare för import till Fortnox Lön. Tidrapporten kan också skrivas ut på papper direkt från appen Crona Entré via AirPrint.

Skärmklipp

Film

Crona Entré
Läs mer

Koppling till Fortnox
Lön

Pris
75 kr/mån

Försäljning
0322-67 07 00
info@datavara.se

Support
0322-67 07 07
support@datavara.se

Kategorier
Tidredovisning

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB