Om integrationen

Med över 2500 däckverkstäder och 25 års erfarenhet är Compilator norra Europas ledande leverantör av mjukvaruprogram för däckbranschen.

Våra lösningar är lättanvända och leder till lönsamma affärer och nöjda kunder. De omfattar försäljning och lager, däckhotell, fakturering och redovisning, leverantörsprislistor och dynamisk kalender. Vi erbjuder även mjukvara för enklare reparationer och skräddarsydda webbutiker.

Compilators lösningar används av både enskilda verkstäder och ledande däckkedjor, till exempel Euromaster. Inom bilfackhandeln används Compilators system på bland annat Volvo, Bilia och VW. Alla ledande däck och fälgleverantörer är kopplade till Compilator genom olika prishanteringssystem.

Med Compilator som partner kan du vara säker på att alltid ha tillgång till de senaste systemen för enklare och snabbare hantering, med full kontroll i varje steg. Detta skapar en överblick, ett effektivt flöde och därmed ökad kostnadseffektivitet. Under åren har vi ständigt utvecklat våra lösningar för att möta alla nya krav inom branschen. Vår breda kunskap och erfarenhet utgör därför de bästa förutsättningarna för smidiga däckaffärer.

Att använda DäckData innebär

  • Med vår integration slipper du knappa in underlagen i Fortnox

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med några få klick aktiverar du själv kopplingen mot Fortnox som sedan automatiskt tar emot bokföringsunderlagen. Enkelt eller hur?

Skärmklipp

DäckData logo

Läs mer om DäckData

Koppling till Fortnox

  • Bokföring

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Begär offert.
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Bokningssystem
  • Kassasystem
  • Lager
  • Verkstadssystem

Betyg

Ej betygsatt ännu