DäckData

Med över 2500 däckverkstäder och 25 års erfarenhet är Compilator norra Europas ledande leverantör av mjukvaruprogram för däckbranschen.

Våra lösningar är lättanvända och leder till lönsamma affärer och nöjda kunder. De omfattar försäljning och lager, däckhotell, fakturering och redovisning, leverantörsprislistor och dynamisk kalender. Vi erbjuder även mjukvara för enklare reparationer och skräddarsydda webbutiker.

Compilators lösningar används av både enskilda verkstäder och ledande däckkedjor, till exempel Euromaster. Inom bilfackhandeln används Compilators system på bland annat Volvo, Bilia och VW. Alla ledande däck och fälgleverantörer är kopplade till Compilator genom olika prishanteringssystem.

Med Compilator som partner kan du vara säker på att alltid ha tillgång till de senaste systemen för enklare och snabbare hantering, med full kontroll i varje steg. Detta skapar en överblick, ett effektivt flöde och därmed ökad kostnadseffektivitet. Under åren har vi ständigt utvecklat våra lösningar för att möta alla nya krav inom branschen. Vår breda kunskap och erfarenhet utgör därför de bästa förutsättningarna för smidiga däckaffärer.

Att använda DäckData innebär

  • Med vår integration slipper du knappa in underlagen i Fortnox

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med några få klick aktiverar du själv kopplingen mot Fortnox som sedan automatiskt tar emot bokföringsunderlagen. Enkelt eller hur?

Skärmklipp

Film

DäckData
Läs mer

Koppling till Fortnox
Bokföring

Pris
Begär offert.
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
040-6728888
sales@compilator.com

Support
040-6728888
support@compilator.com

Kategorier
Bokningssystem
Kassasystem
Lager
Verkstadssystem

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB