Till alla integrationer

DIBS EASY by Sharespine

Om integrationen

Automatiskt bokföring av dina betalningar från DIBS i Fortnox.

Sharespine Pay kan användas av alla e-handlare, oavsett e-handelsplattform, som tar betalt via DIBS och har en koppling mellan sin webbutik och mot Fortnox. Integrationen är enkel att sätta upp och den kan snabbt ge stor besparing både när det gäller tid och pengar.

Om Sharespine AB

Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser.

Att använda DIBS EASY by Sharespine innebär

  • Sharespine hjälper er att automatisera er verksamhet genom att knyta ihop olika delar av er handel till Fortnox.
  • Genom att koppla ihop din webbutik, dina betalväxlar, marknadsplatser och butikskassa med Fortnox får ni stora besparing både när det gäller tid och pengar.
  • Integrationen för DIBS EASY & Fortnox kommer från en av Sveriges ledande leverantör av integrationer för e-handel.
  • Sharespines plattform är beprövad, skalbar och standardiserad. Vår personal av djupt kunniga tekniker har sedan 2003 hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Tjänsten finns i två versioner: Pay och Pay Pro.

Båda versioner gör det möjligt att konfigurera och matcha underlag mot rätt konton – automatiskt. Dessutom går det att hämta ut bokföringsrapporter på alla transaktioner inkl. konto under vald period vilket gör det enklare att leva upp till myndigheternas krav på god dokumentation och därmed spara in på redovisningskostnader.

Sharespine Pay och vår DIBS integrationen är en del av våra paketerbjudande för Fortnox där även andra integrationer ingår som te.x koppling mellan Fortnox och WooCommerce, Shopify eller Magento, för att nämna några av de 40 SaaS-lösningar som är en del av vårt ekosystem. Sharespine Pay kan också köpas separat i en self-service-tjänst även om du inte använder någon av våra övriga integrationer.

Pay Pro är avsedd för handlare som hanterar större betalflöden vilket inkluderar krediteringar, delbetalningar, returer, capture-signaler, shipping-signaler, presentkort, återköp mm.

Läs mer om Sharespine Pay; https://www.sharespine.com/vara-tjanster/sharespine-pay/

Skärmklipp

DIBS EASY by Sharespine logo

Läs mer om DIBS EASY by Sharespine

Koppling till Fortnox

  • Bokföring

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Från 99kr/mån
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • E-handel
  • Faktura / påminnelse / inkasso
  • Övriga

Betyg

Ej betygsatt ännu