Om integrationen

Doxus sköter arbetsorder, tidrapportering och projekthantering för små och medelstora företag. Doxus fungerar i mobilen, på surfplattan eller i datorn, oberoende av märke eller operativsystem. Enkelt och snabbt att använda, även om man är ute i fällt eller på språng.

Doxus är flexibelt och kan anpassas utifrån olika behov och olika branscher. Väljer vilka tjänster ni behöver och hur många användarkonton som behövs - det bestämmer månadskostnaden. Grundpaketet innehåller kundregister, jobbplanering, arbetsorder, tidrapportering, projekthantering och sammanställande rapporter. Viktiga tillvalstjänster är Frånvaro, Kostnader och Resor, Planering och Ekonomi, Artiklar/Lager samt Personalliggare.

På respektive uppdrag lägger ledningen in uppgifter om själva jobbet och medarbetarna kan sedan rapportera tid, skriva noteringar, lägga till kostnader och resor. Stöd finns även för medarbetare att skapa småjobb, typ ÄTA eller liknande. Mallar kan användas för att snabbt skapa likartade jobb, regelbundna återkommande jobb kan automatiseras. Offerter skapas snabbt utifrån utkast till uppdrag, om man får jobbet kan sedan utkastet aktiveras med ett knapptryck.

Att använda Doxus innebär

 • Enkelt att använda och lätt att komma igång med
 • Tid, kostnader, resor, artiklar och noteringar läggs lätt till varje uppdrag
 • Aktuell överblick över kommande, pågående och avslutade uppdrag
 • Ett klick för att skapa faktura från arbete

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Vid skapande av något i Doxus, till exempel en kund eller en faktura så kan denna överföras omedelbart till Fortnox. Synkronisering mellan Doxus och Fortnox kan aktiveras med viss frekvens (varje timmer, varje dygn, en gång i veckan, vissa datum) eller så kan de aktiveras manuellt.

Kundregistret kan synkroniseras mellan Doxus och Fortnox, och det är oftast klokt om man ska skapa fakturor.

Fakturor som skapas i Doxus ekonomidel kan automatiskt skapa en faktura i Fortnox, alternativt kan man skapa en order. Man kan även sköta reskontra och följa upp betalning i Doxus, då överförs bokföringen till Fortnox.

Personallistan med personuppgifter kan synkas mellan Doxus och Fortnox - viktigt om lönetimmar skall överföras. Tider som rapporteras i Doxus kan överföras till Fortnox Lön. Samma sak gäller för frånvaro. Om enbart tid för lön och frånvaro som skall överföras är alternativet till en koppling att överföra en PAXML-fil mellan Doxus och Fortnox.

För de som använder artiklar/lager-funktionen i Doxus kan synkronisera artikeldatabaserna mellan Doxus och Fortnox.

Skärmklipp

Video

Se film
Doxus logo

Läs mer om Doxus

Koppling till Fortnox

 • Fakturering
 • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Pris beroende på tjänster och antal medarbetare, integration ingår.
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

 • Arbetsordersystem
 • Faktura / påminnelse / inkasso
 • Lager
 • Projekthantering
 • Reseräkningar
 • Tidredovisning

Betyg

Ej betygsatt ännu