Integrationer

E-revisor.se – bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration online enligt K2 och K3

Om integrationen

Upprätta bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration samt även årsstämmoprotokoll enkelt på E-revisor.se. Både K2- och K3-regelverken, Vi är unika med att kunna erbjuda alla dessa delar!

 

Har du ett aktiebolag eller ekonomisk förening och tänkte göra bokslut, årsredovisningen och inkomstdeklaration själv? I så fall har du kommit helt rätt. Du slipper krångla med en besvärlig mall i Excel eller Word och kan vara säker på att Bolagsverket och Skatteverket godkänner din årsredovisning och inkomstdeklaration.

 

Vår tjänst, som är skapad av erfarna auktoriserade revisorer, leder dig på ett enkelt och säkert sätt genom hela processen. Du kan vara säker på att dokumenten du får ut innehåller allt som behövs för att bli godkänd av Bolagsverket och Skatteverket. Prova utan kostnad! Naturligtvis får du pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Att använda E-revisor.se – bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration online enligt K2 och K3 innebär

  • Enkelt att använda - Du får guidning genom hela arbetsprocessen
  • Prisvärt - Vi sticker ut hakan och påstår att vi har marknadens bästa priser
  • Skapad av revisorer - Med över 10 års erfarenhet av redovisning och revision vill vi göra administrationen för företagarna så minimal som möjligt
  • Inga beräkningsfel - Alla uppgifter som kan räknas fram hanteras automatiskt av systemet. Du behöver alltså inte oroa dig för att du har räknat fel.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

När integrationen mellan Fortnox och E-revisor.se godkänts (sker online) trycker du enbart på en knapp så importeras samtliga utgående saldon för det aktuella räkenskapsåret till E-revisor.se. Du fortsätter sedan arbeta enligt arbetsflödet i E-revisor.se. Enkelt!

Skärmklipp

E-revisor.se – bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration online enligt K2 och K3

Läs mer

Koppling till Fortnox
  • Bokföring
Pris

700 kr + moms och år.

59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
Support
Kategorier
  • Årsredovisning / Bokslut
Betyg

Ej betygsatt ännu

Betygsätt