Om integrationen

Skapa digitala deklarationsblanketter (SRU-filer) för att lämna in inkomstdeklarationen till Skatteverket. Vi erbjuder en prisvärd lösning för dig som saknar skatteprogram och vill deklarera elektroniskt. Skapa ett konto hos oss och testa programmet kostnadsfritt. Med ett modernt och lättanvänt gränssnitt blir du färdig med din deklaration på nolltid. Om du har fyllt i fel värden kan du enkelt gå tillbaka och förnya din deklaration i efterhand och lämna deklarationen igen även efter sista datumet för inlämning.

Att använda eDeklarera innebär

  • Om du saknar program för att deklarera elektroniskt kan du enkelt genom vår tjänst skapa digitala blanketter genom vårt intuitiva verktyg i direkt i webbläsaren.
  • Om du har missat sista datumet för att skicka in deklarationen på papper så riskerar du att betala en förseningsavgift. Om man skickar in deklarationen elektroniskt får man ytterligare en månad på sig.
  • Du behöver inte investera i dyra skatteprogram för att deklarera elektroniskt. Gör som tusentals andra företag och använd vår prisvärda lösning utan månadskostnad.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom att koppla ditt Fortnox-konto till eDeklarera kan du effektivt hämta alla företagsuppgifter och kontaktuppgifter som Skatteverket behöver för inlämning av inkomstdeklarationen, samt att vi förifyller dina deklarationsblanketter baserat på den utgående balansen för det valda räkenskapsåret. Vi erbjuder också teknisk support, guider och hjälp om du behöver för att se till att dina blanketter är korrekt ifyllda. Om du hanterar flera företags ekonomi är det enkelt att koppla ytterligare företag som använder Fortnox på samma konto och då få rabatterat pris. Vår tjänst kräver att du skapar ett konto hos oss.

Skärmklipp

eDeklarera

Läs mer om eDeklarera

Koppling till Fortnox

  • Bokföring

Pris

59 SEK
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

499 kr (per tillfälle)
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Årsredovisning / Bokslut

Betyg

Ej betygsatt ännu

Betygsätt