Om integrationen

Budget, prognos och rapportering – allt i en lösning!

 
ExOpen erbjuder en produktportfölj som täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens krav för processer och beslutstöd. Företag som väljer ExOpens lösningar har konkurrensfördelar genom att i realtid kunna ta fram relevant kunskap ur sina affärskritiska system. Våra lösningar är flexibla och skalbara. Allt i en lösning. Både i Excel och på webben.

 
ExOpen har färdiga kopplingar mot Fortnox och erfarenhet av att hjälpa företag inom många olika branscher. Då ExOpen är integrerad med Excel kan vi erbjuda en välkänd miljö att jobba i, samtidigt som ni har tillgång till lättöverskådlig information via dashboards.

 
Rapportlösning
Med ExOpen Report kan alla medarbetare i företaget få tillgång till uppdaterade Excelrapporter, anpassad efter roll och behörighet. Genom att själva uppdatera rapporterna finns de senaste siffrorna alltid tillgängliga.

 
Är du trött på att klippa och klistra i Excel? Enkla överskådliga rapporter ger en snabb och rättvisande bild av företagets ekonomi. Kunskapen ökar medarbetarnas insikt och förståelse och ger en gedigen grund för att analysera företagets ekonomiska status.

 
Budgetlösning
ExOpen Forecast erbjuder ett intelligent sätt att hantera budgetprocessen. Inmatning och uppföljning av budget och forecast styrs via mallar som passar er verksamhet. Hela tiden har ni tillgång till live data från ert affärssystem som underlag. Allt lagras i en databas och kan sen användas för all form av uppföljning. Nu blir budget och forecast ett användbart verktyg för att driva er affär framåt.

Att använda ExOpen innebär

  • Med en färdig lösning för budget, prognos och rapportering sparar du massor av tid vid budget och månadsbokslut. Du slipper allt manuellt arbete med insamling och sammanställning av siffor.
  • Med en systematiserad budgetprocess får du kontroll på siffrorna då arbetet kan delegeras utan att behöva konsolideras manuellt. Som budgetansvarig behöver du endast övervaka processen.
  • ExOpen har en avancerad behörighetsstyrning som styr varje rapport så att rätt person ser rätt siffror.
  • Förutom att ExOpen kan hämta data från Fortnox så går det även att koppla till alla system som tillåter ODBC. Du kan allså i samma rapport kombinera data från Fortnox och dina andra system.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

ExOpen hämtar data från Fortnox API och sparar i en databas. Utifrån denna databas hämtas data till rapporterna.

Skärmklipp

ExOpen logo

Läs mer om ExOpen

Koppling till Fortnox

  • Bokföring
  • Fakturering

Pris

59 SEK
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Per användare och månad eller år
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Analys och Statistik

Betyg

5 1 5 (1 röst)

Betygsätt