Om integrationen

MediusFlow är ett elektronisk fakturahanteringssystem som hjälper ditt företag att automatisera hanteringen av leverantörsfakturor för att minska eller bli helt av med manuellt arbete. MediusFlow optimerar och automatiserar hela processen från inköp till fakturahantering, attestering och betalning. En automatiserad process innebär inte bara snabbare och enklare och snabbare leverantörsfakturahantering utan också bättre finansiell kontroll. MediusFlow är ett molnbaserat verktyg, detta betyder att uppgraderingar och underhåll sker löpande och per automatik, utan merarbete eller kostnader för dig som kund.

Att använda Exsitec AB innebär

  • Integrationen mellan MediusFlow XI och Fortnox hjälper ditt företag att automatisera hanteringen av leverantörsfakturor och minska eller bli helt av med det manuella arbetet. MediusFlow optimerar och automatiserar hela processen från inköp till fakturahantering, attestering och betalning. Fakturaprocessen blir snabbare och ni får bättre finansiell kontroll och insyn i verksamheten. MediusFlow är ett molnbaserat verktyg där uppdateringen och underhåll sköts av sig själv utan något pålägg från dig som kund.
  • Tillsammans med Fortnox och MediusFlow får du som två molnbaserade system som du kan sköta och arbete i vart som helst. Med hjälp av MediusFlow kan företaget anpassa attestflödet just utefter era förutsättningar. Detta betyder att MediusFlow passar alla typer av bolag och branscher óch stoppar inte ditt företags utveckling

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Att kombinera systemet MediusFlow XI och ert affärssystem är något vi kan! En nyckelfaktor till att koppla ihop MediusFlow XI med Fortnox är Exsitecs egenutvecklade integration. Via den sker all kommunikation mellan de olika systemen som gör det möjligt för systemen att få till en hög automatisering av leverantörsfakturor. Eftersom integrationen redan finns, blir både införandetiden kortare och kostnaden för projekt betydligt lägre.

Skärmklipp

Video

Se film
Exsitec AB logo

Läs mer om Exsitec AB

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Kontakta oss för pris.
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • EDI
  • Elektronisk fakturahantering
  • Elektronisk Leverantörsfakturahantering

Betyg

Ej betygsatt ännu