Om integrationen

Fakturawebben är ett webbaserat system för digital hantering av leverantörsfakturor som passar såväl stora som små kunders behov av ett användarvänligt och lättadministrerat system som uppfyller de krav på funktionalitet och flexibilitet som ställs på leverantörsfakturaflödet.

 


Fakturabilderna tolkas och analyseras i molnet för att med automatik och smarta funktioner tillsammans med en kraftfull integration kunna konteras, attesteras och betalattesteras av användarna.

Att använda Fakturawebben innebär

  • tidsbesparande, enkelt och kostnadseffektivt
  • ingen bindningstid eller uppsägningstid
  • inga minimikostnader, fasta kostnader, dolda avgifter, tilläggskostnader, supportkostnader eller kostnader för serviceavtal
  • inget minimiantal fakturor per månad och inga kostnader per användare

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Fakturorna kommer in i Fortnox redo att bokföras/betalas och fakturabilderna som lagras permanent hos oss kan man också se direkt i Fortnox. Vi har arbetat med integrationer mot Fortnox sedan 2007/2008 och Fakturawebben är utvecklad i samverkan med redovisningsbyråer som även arbetat som effektiva skanningscentraler med stöd av vårt ekosystem av kompletterande program. Vi anser att det ska vara riskfritt att använda ett bra system så därför binder vi inte heller upp någon och man har kostnadsfritt full tillgång till systemet även om det inte längre utnyttjas.

Skärmklipp

Fakturawebben logo

Läs mer om Fakturawebben

Koppling till Fortnox

  • Arkivplats
  • Bokföring

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

pris per faktura
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Elektronisk Leverantörsfakturahantering

Betyg

4.4 7 5 (7 röster)