Integrationer

Företagsplatsen

Om integrationen

Med Företagsplatsen förvandlar du bokföringen till snygga och enkla visuella rapporter med en knapptryckning. Vår webbtjänst är framtagen med fokus på redovisningsbyråer samt ekonomichefer i små och medelstora bolag som vill förbättra rapporteringen till styrelse/ägare. Utöver analys- och rapportverktyget så ingår även ett dokumentarkiv.   Vi har lång erfarenhet av redovisning, digitalisering och förändringsarbetet det medför, ett arbete vi gärna stöttar redovisningsbyråer med. Företagsplatsen lanserades 2006 och vi finns idag representerade från Kiruna i norr till Trelleborg i söder via drygt 180 redovisningsbyråer. Webbtjänsten fungerar som ett stöd både i deras traditionella roll som redovisningskonsulter och i rollen som rådgivare.

Att använda Företagsplatsen innebär

  • Välj det format som passar dig - visuella grafer eller klassiska balans- och resultatrapporter
  • Tillgång till mer än 160 nyckeltal som kan användas för att utveckla ditt eller dina kunders företag
  • Redovisningsbyråer får sätta sitt eget namn och egna färger på webbtjänsten och låter kunderna logga in från sin egen hemsida. Se ett exempel här: https://lamooi.se/online/
  • Användarna kan välja att läsa rapporterna på svenska, engelska, norska och danska

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Av dig som användare krävs inte mer än att du har ett konto på Företagsplatsen och är uppkopplad på din telefon, läsplatta eller dator. När du lägger till vår integration får du två val.
* Företagsplatsen. Med denna integration hämtar du den information som finns i en vanlig SIE4-fil
* Företagsplatsen – Utökad. Tar förutom bokföringen även med öppna reskontraposter. Denna integration ger er möjlighet att skapa likviditetsprognoser i Företagsplatsen.

Oavsett vilken av kopplingarna du använder hämtar du all data från Fortnox med en knapptryckning - sedan är du igång. Det tar mindre än en minut att komma igång efter att du aktiverat integrationsmodulen i Fortnox.

Skärmklipp

Företagsplatsen

Läs mer

Koppling till Fortnox
  • Bokföring
Pris

Från 99 kr/månad. Redovisningsbyråer kan teckna byråavtal med förmånliga rabatter

Försäljning
Support
Kategorier
  • Analys och Statistik
  • Budget/Prognos
  • Digital Rådgivning
Betyg
(5 röster)

Betygsätt