Till alla integrationer

Fortus International Solutions

Om integrationen

Fortnox-integration Fortus Omni (kassasystem & e-handel)

Fortus system passar dig som driver en butik, butikskedja eller e-handel. Systemen är intuitiva och enkla att använda samt alltid tillgängliga då de är molnbaserade. Du behöver en iPad, Tablet, Pc eller Mac och en internetuppkoppling, resten tar vi hand om. Det är enkelt att komma igång och systemet går snabbt att lära sig trots att det finns många funktioner. Systemet registrerar automatiskt kunderna och bygger upp ditt egna kundregister för att du skall kunna erbjuda dem mer eller andra produkter med det inbyggda milsystemet.

Du kan enkelt starta med med Fortus PoS och sedan utöka med Fortus E-handel genom några enkla knapptryck. Fortus POS (kassasystem) är Sveriges modernaste kassa- och betalsystem. Fortus POS effektiviserar och förenklar hela din affär. Systemet är unikt då Omnifunktionen (Kassasystem och E-handel) finns i samma produkt och att du enkelt kan koppla på e-handel eller kassasystem själv. Alla system kommer med färdigförhandlade betalalternativ (kort och faktura) för att du som kund skall få en så kostnadseffektiv lösning som möjligt.

Fortus E-handel finns i två varianter en Lite och en PRO variant. Lite passar dig som vill ha en extremt lätt administrerad e-handel och PRO passar dig som vill kunna erbjuda i stortsätt allt som går, dvs medelstora eller större e-handlare eller butiker/kedjor med speciella krav.
Fortus International har utvecklats sedan 1999 och har många nöjda kunder bland mindre och medelstora företag.
Ingen bindningstid och 3 månaders uppsägningstid.

Att använda Fortus International Solutions innebär

  • Minska administrationen
  • Minska dina kostnader
  • Få rätt i din bokföring
  • Förenkla din tillvaro med ett modernt system

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Fortus Fortnox-integration PRO är en fullständig integration mot affärssystemet Fortnox och inte bara en enkel överföring av kassans dagsrapport.

All försäljning i kassasystemet bokförs automatiskt i Fortnox. Kopplingen synkroniserar artikel- och kundregister mellan Fortnox och kassasystemet. Den hanterar lager med lagersaldo, in-/utleverans samt inventering.

Integrationen med Fortnox kopplar samman Fortus POS med Fortnox i realtid.

Genom att koppla Fortus Kassasystem med Fortnox kopplas ditt system ihop med Affärssystemet avseende:

All hantering av order, kunder, artiklar, lagersaldon, fakturor, kontantförsäljningar m.m. överförs helt automatiskt och du slipper iom detta all form av onödig administration.

Integrationen är helt webbaserad.

Skärmklipp

Fortus International Solutions logo

Läs mer om Fortus International Solutions

Koppling till Fortnox

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

99 per månad
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • E-handel
  • Kassasystem

Betyg

Ej betygsatt ännu