Till alla integrationer

ICG integration

Om integrationen

ICG Nordic och våra kassaprogram Vi på ICG Nordic vill alltid finnas tillgängliga och försöker att ge våra kunder en helhetslösning och det är också därför vi har många trogna kunder. Vi har lång erfarenhet, vi är bra på att ha bra support och våra hårdvaror och program har hög driftsäkerhet.

I vårt kassasystem finns plats att växa och vårt grymma backoffice har all statistik som du behöver och mycket mer. Du får statistiken i rapporter men också grafiskt. Vi har även ICGAnalytics där du ser all statistik från valfri pc/Android/Apple enhet

Inga datakunskaper behövs för att hantera ICG´s programvaror och de utvecklas varje år. Programmen använder pekskärm, 10-tums kunddisplay/reklamskärm och kan levereras med integrerad kortterminal.

För café, bageri och restaurang använder vi FrontRest med kundklubb, presentkort, bordshantering, köksutskrift/köksskärm, fakturering och mycket mer som underlättar försäljningen. I detaljhandeln använder vi FrontRetail och där har vi funktioner som inleverans med utskrift av artikeletiketer, inventering, Mix&Match och kundklubb m.m.

För mer info, se www.icgnordic.se

Att använda ICG integration innebär

  • Förenklar och besparar tid
  • Kostnadseffektivt

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom integrationen med Fortnox skickas kassaavsluten/Z-rapporterna till Fortnox, således undviker ni det manuella arbetet att skriva in dagens försäljning. Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt då varje dags kontering förs över.

Vi skickar även fakturaunderlag från kassan som läses in och skapas i Fortnox. Samfakturering är möjlig och kunder synkroniseras

Skärmklipp

ICG integration logo

Läs mer om ICG integration

Koppling till Fortnox

  • Bokföring

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

300:- kr/mån & 5000 kr startavgift
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Kassasystem

Betyg

Ej betygsatt ännu