Till alla integrationer

Invoice Finance AB

Om integrationen

Invoice Finance är den personliga fakturapartnern som erbjuder finansiella tjänster åt företag inom fakturaköp, fakturaservice och inkasso. Du som kund får snabba utbetalningar, administrativ avlastning och du slipper kreditrisken. Oavsett om du väljer fakturaköp eller fakturaservice vårdar vi dina kundrelationer och hjälper dig att skapa likviditet och förbättra kassaflödet.

 

Kopplingen är en skräddarsydd integration mellan Fortnox och vår fakturaportal Invoice Online som gör det möjligt för dig att hämta dina registrerade fakturor direkt från Fortnox.

 

Kom igång här.

 

 

Att använda Invoice Finance AB innebär

  • Båda systemen är webbaserade vilket innebär att du kan sitta var som helst och registrera och importera fakturorna till oss. Enkelt, smidigt och lättillgängligt!
  • Den största fördelen med att vi nu erbjuder integrationen är att du slipper lägga ner extra tid på att skapa fakturor dubbelt. Det räcker med att du skapar och sparar i Fortnox, importen till Invoice Online tar sedan bara några minuter att färdigställa.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom Invoice Online importerar du dina färdiga fakturor och det enda du behöver göra för att detta ska vara möjligt är att lägga till Invoice Finance som Integratör i Fortnox för att få fram en API-kod. API-koden anger du sedan i Invoice Online genom att begära token och spara koden där.

Därefter kan du snabbt och enkelt importera fakturor till vår fakturaportal Invoice Online när det passar dig. Kontakta gärna oss på info@invoice.se så guidar vi dig igenom processen.

Skärmklipp

Invoice Finance AB logo

Läs mer om Invoice Finance AB

Koppling till Fortnox

  • Arkivplats
  • Bokföring
  • Fakturering
  • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox


99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Faktura / påminnelse / inkasso

Betyg

Ej betygsatt ännu