Invoice Finance AB

Invoice Finance är den personliga fakturapartnern som erbjuder finansiella tjänster åt företag inom fakturaköp, fakturaservice och inkasso. Du som kund får snabba utbetalningar, administrativ avlastning och du slipper kreditrisken. Oavsett om du väljer fakturaköp eller fakturaservice vårdar vi dina kundrelationer och hjälper dig att skapa likviditet och förbättra kassaflödet.

 

Kopplingen är en skräddarsydd integration mellan Fortnox och vår fakturaportal Invoice Online som gör det möjligt för dig att hämta dina registrerade fakturor direkt från Fortnox.

 

Kom igång här.

 

 

Att använda Invoice Finance AB innebär

  • Båda systemen är webbaserade vilket innebär att du kan sitta var som helst och registrera och importera fakturorna till oss. Enkelt, smidigt och lättillgängligt!

  • Den största fördelen med att vi nu erbjuder integrationen är att du slipper lägga ner extra tid på att skapa fakturor dubbelt. Det räcker med att du skapar och sparar i Fortnox, importen till Invoice Online tar sedan bara några minuter att färdigställa.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom Invoice Online importerar du dina färdiga fakturor och det enda du behöver göra för att detta ska vara möjligt är att lägga till Invoice Finance som Integratör i Fortnox för att få fram en API-kod. API-koden anger du sedan i Invoice Online genom att begära token och spara koden där.

Därefter kan du snabbt och enkelt importera fakturor till vår fakturaportal Invoice Online när det passar dig. Kontakta gärna oss på info@invoice.se så guidar vi dig igenom processen.

Skärmklipp

Film

Invoice Finance AB
Läs mer

Koppling till Fortnox
Arkivplats
Bokföring
Fakturering
Offert & Order

Pris

59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

info@invoice.se

Support

info@invoice.se

Kategorier
Faktura / påminnelse / inkasso

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB