Till alla integrationer

JobOffice Kassa

Om integrationen

JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av JobOffice AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt.


Våra mål är:
Det ska vara enkelt att använda och går snabbt att komma igång. Inga dyra startavgifter eller transaktionsavgifter och inga bindningstider. Du betalar endast för det du behöver. Välj mellan våra olika moduler för att bygga din egna kassa.
För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.

Stora eller lilla integrationen
Det finns två olika typer av integration mellan JobOffice Kassa och Fortnox.
Den första kallas full integration. Då hämtas bokföringskonton, moms, artiklar, priser och lager över till JobOffice Kassa från Fortnox.
När du säljer i kassan skickas varje kvitto över till Fortnox som en betald kundfaktura och uppdaterar lager och artikelstatistik. En annan smart grej är att du kan hämta de kunder du har i Fortnox och skapa en order på dem direkt från kassan.
Sedan så har vi Fortnox Byrå. Här hämtas endast de förvalda bokföringskontona, all försäljning skickas från JobOffice Kassa till Fortnox som verifikat. Alla artiklar, priser och lager hanteras enbart i kassan. Perfekt för dig som har en redovisningsbyrå som hjälper dig i Fortnox.

Vad kostar det?
JobOffice Kassa med full Fortnox integration från 547kr / månad JobOffice Kassa med Fortnox Byrå integration från 397kr / månad

Vad ingår?
Inga startavgifter eller transaktionsavgifter Inga bindningstider Internetbaserad kontrollenhet för Skatteverket ingår. Automatiska programuppdateringar av JobOffice Kassa ingår Backup till molnet Fri support på telefon, chatt och mejl med fjärrstyrning Kom igång utbildning online i 45 min ingår Gratis att ladda ner och testa JobOffice Kassa

Att använda JobOffice Kassa innebär

  • Stöd för de vanligaste kortterminalerna och betalsätten så som Klarna, Swish och egna presentkort.
  • Få full koll på bokföring, artikelregister och lager mellan webbshop och flera butiker med olika lägerställen.
  • Fakturera dina kunder i butiken genom att skapa en kundorder direkt i kassan till Fortnox.
  • Slipp hantera era dagskassor manuellt och låt integrationen sköta allt automatiskt i bakgrunden.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Allt du behöver göra för att komma igång med JobOffice Kassa med Fortnox integration är att ladda ner och installera JobOffice Kassa på en valfri dator med Windows.
Lägg sedan till Fortnox integrationen och ange den API kod du hämtar i ditt Fortnox.

Det är allt. Snabbt och enkelt så är du igång på bara några minuter!

Med JobOffice Sync Center som sköter kommunikationen schemalägger du hur ofta synkroniseringen mellan systemen skall ske. Välj var 5:e minut, varje kvart, en gång i timmen o.s.v.

Alla artiklar och priser hämtas från Fortnox till kassan. Välj om kvitton i kassan ska skickas till Fortnox som verifikationer eller kundfakturor med de betalsätt som använts på kvittot. Lagersaldon uppdateras automatiskt i Fortnox och lagret minskar allteftersom du säljer artiklar i kassan.

Alla bokföringskonton, momshantering på artiklar m.m. sköts av Fortnox och du ändrar bara på ett ställe.
Självklart fungerar kassan även om ditt internet skulle vara nere en stund. Synkroniseringen mot Fortnox återupptas så fort ditt internet är igång igen

Skärmklipp

JobOffice Kassa logo

Läs mer om JobOffice Kassa

Koppling till Fortnox

  • Bokföring
  • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

397kr/mån
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Kassasystem

Betyg

5 2 5 (2 röster)